26.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialNouă trupe româneşti cântă în amintirea lui Freddie Mercury

Nouă trupe româneşti cântă în amintirea lui Freddie Mercury

Un concert special în amintirea lui Freddie Mercury va avea loc pe 22 septembrie în Jukebox Venue. Pe scenă vor urca nouă trupe româneşti care vor interpreta  melodii din repertoriul faimoasei trupe Queen. Vor fi duete inedite, momente speciale şi proiecţii din concertele Queen, promit organizatorii.

Gazdă serii va fi actriţa Irina Teodorescu, o mare fană a lui Freddie Mercury.

Prima trupă care va urca pe scenă este La-La Band, cunoscută publicului din serialul „Pariu cu viaţa”.

Trupa Oddisey vine din Suceava pentru a cânta în memoria lui Freddie Mercury. Ascultătorii Rock Fm o cunosc din cadrul concursului „Wanted: Demo & Live”, în cadrul căruia Oddisey a fost una dintre cele mai susţinute trupe în cursa pentru marele premiu – şansa de a cânta în deschidere la Bon Jovi.

Dan Helciug împreună cu Spitalul de Urgenţă promite un show special, gândit şi pregătit pentru acest eveniment şi pentru fanii Queen din România.

Zoltan Andras, solistul trupei Sarmalele Reci, vine cu un proiect inedit, prezentat în premieră. Jazzappella este un grup a cappella format din 2 soprane, un tenor, un bariton şi o voce alto. Repertoriul Jazzappella cuprinde piese de jazz, rock şi pop, cu un sound jazzy.

Cristina Haios, solista trupei Impact, va cânta împreună cu un band special constituit pentru acest eveniment – Pseudonoise şi pianistul Alex Ciobanu.

Trupa Cortez
promite un show cel puţin la fel de bun că cel de acum doi ani, când interpretarea foarte apropiată de original a stârnit ropote de aplauze.

Pe cei din trupa Pasager îi cunoaşteţi din finală Eurovision 2010, dar şi din cluburile de live din Bucureşti.

Ad Hoc este o trupă de muzică medievală, formată din tineri studenţi sau absolvenţi ai facultăţilor de profil. Felul în care abordează ei repertoriul Queen va fi cel puţin surprinzător.

Cristi Gram, chitaristul trupei Phoenix, va cânta în duet cu timişoreanca Sabina Abrudian, pe care o cunoaşteţi din semifinală Megastar.

Accesul la concert se va face începând cu ora 19.00.

La cererea publicului, organizatorii au pus în vânzare un număr limitat de bilete categoria VIP, cu loc la masă. Primele 30 de bilete VIP vor primi şi un cd Queen, oferit de partenerii evenimentului, Get Music.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro. Primele bilete cu acces general sunt disponibile la un preţ special de 45 de lei. După epuizarea lor, preţul va deveni 60 lei, urmând că la intrare biletele să coste 65 de lei. Biletele VIP s-au pus în vânzare la preţul de 95 de lei.

Toţi banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi donaţi către ARAS – Asociaţia Romană Anti-SIDA pentru achiziţionarea de medicamentaţie necesară persoanelor seropozitive.

Concertul este organizat de Fat Cat Advertising, susţinut de Gala MGMT & PR şi Rock FM şi Get Music.

Cele mai citite

S-a găsit soluția ca platforma X să reînceapă să funcționeze în Brazilia

Platforma de social media X, deținută de Elon Musk, trebuie să achite o ultimă amendă în valoare de 10 milioane de Reais (aproximativ 1,9...

Neamț: Un bărbat a murit în incendiul pe care chiar el l-a provocat

Tragedie în Neamț. Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat, pe un teren din comuna Dragomireşti, transmite B1Tv. Tragedia a...

Creșterile de taxe din Ucraina, esențiale pentru finanțarea apărării în fața invaziei ruse

Ministrul ucrainean de Finanțe, Sergii Marcenko, a declarat vineri că majorările fiscale discutate în Parlamentul de la Kiev sunt cruciale pentru sprijinirea eforturilor Ucrainei...
Ultima oră
Pe aceeași temă