2.6 C
București
joi, 5 decembrie 2024
AcasăGDPRCum să faci conserve sănătoase şi delicioase

Cum să faci conserve sănătoase şi delicioase

Conservele făcute în casă, după reţetele mamelor şi bunicilor, din ingrediente proaspete şi naturale, reprezintă mai mult decât o tradiţie, sunt o resursă de hrană foarte importantă pentru iarnă, apreciată de tot mai multe persoane care doresc să mănânce sănătos şi economic.

În continuare vă oferim câteva sfaturi care se vor dovedi foarte utile dacă sunteţi gospodine începătoare în prepararea murăturilor, gemurilor şi compoturilor.

1. Indiferent de tipul de conserve pe care doriţi să-l pregătiţi, este foarte important să alegeţi fructe şi legume de sezon perfect sănătoase, bine coapte, dar ferme, de aceeaşi mărime – acest fapt vă garantează o conservare uniformă în cazul murăturilor şi compoturilor.

2. Spălaţi bine „materia primă”, sub jet de apă rece, înainte de a o mărunţi sau pregăti.

Continuarea acestui articol o puteţi citi pe www.casamea.ro

Cele mai citite

Avertisment dur de la Departamentul de stat al SUA: Parteneriatul Strategic cu România este în pericol

Departamentul de Stat al SUA a transmis, miercuri noaptea, un avertisment dur în legătură cu alegerile din România. SUA sunt îngrijorate că alegerile ar...

Ucraina a rămas fără ajutoare de la SUA. Un republican apropiat de Trump a blocat un proiect al lui Biden

Mike Johnson, președintele Camerei Reprezentanților, a respins miercuri cererea administrației Biden de a include 24 de miliarde de dolari pentru ajutoarele legate de Ucraina...

Trei cetățeni ucraineni vor fi recuperați de salvamontiști și polițiști de frontieră din munții Maramureșului

Trei cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului urmează a fi recuperaţi de salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră, a informat,...
Ultima oră
Pe aceeași temă