11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialDădaca Mary Poppins se întoarce după 50 de ani, într-un nou film...

Dădaca Mary Poppins se întoarce după 50 de ani, într-un nou film Disney

Compania Disney a anunţat că va produce un noul film „Mary Poppins”, în care acţiunea va avea loc în Londra, cu 20 de ani mai târziu decât în pelicula originală, scrie contactmusic.com.

Filmul va fi regizat de Rob Marshall şi va fi produs de John DeLuca şi Marc Platt. Cei trei sunt cunoscuţi pentru pelicula Disney „Into the Woods”.

Noul film „Mary Poppins” va avea premiera în aprilie 2016. Însă, Dinsey nu a dezvăluit dacă Mary Poppins va reveni în familia Banks sau dacă va vizita o altă familie.

Primul film „Mary Poppins” a avut premiera în anul 1964, când starul din „Sunetul Muzicii”, Julie Andrews, a interpretat-o pe dădaca magică. Pentru rolul ei, actriţa a câşttigat un premiu Oscar.

În primul film, acţiunea are loc înainte de Primul Război Mondial, când Mary Poppins, personaj închipuit de scriitoarea P.L. Travers, apare într-o familie din Londra ca să aibă grijă de cei doi copii ai bancherului Mr. Banks.

Mary Poppins nu este singurul personaj pe care compania Disney îl aduce pe ecrane după aproximativ 50 de ani. Mowgli va apărea într-un nou film „Cartea Junglei”, care va avea premiera tot în luna aprilie a anului 2016.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă