Peştele la cuptor picant, cu avocado, brânză şi smântână este delicios şi se pregăteşte în aproximativ 30 de minute, după reţeta sugerată de allrecipes.com.
Ingrediente
- 680 g de file cod
- 200 g de salsa
- 200 g de brânză rasă
- 100 g de fulgi de porumb striviţi
- un avocado feliat
- 50 g de smântână
Mod de pregătire
Se preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius şi se unge cu unt sau ulei o tavă de 20 x 30 cm.
Se clăteşte carnea de peşte cu apă rece, după care se usucă cu prosoape de hârtie.
Apoi, se aşază bucăţile de file în tava regătită, după care se toarnă salsa şi deasupra. Se adaugă brânza rasă şi fulgii de porumb.
Se dă la cuptor, pentru aproximativ 15 minute.
Se serveşte acoperit cu smântână şi felii de avocado.