One Love Tennis organizeaza eveniment in Bucuresti (P)

de COMUNICAT DE PRESA , 15 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 12:23, 16 septembrie 2017
One Love Tennis organizeaza eveniment in Bucuresti (P)

Bucuresti, Romania – One Love Tennis Inc., (organizatie non-profit cu sediul in Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii cu scopul de a ajuta copiii proveniti din medii defavorizate sa invete tenis, sa aiba acces la educatie si sport) a organizat o zi speciala de tenis pentru copiii de la centrul Sfanta Macrina din Bucuresti in data de 09 Septembrie 2017.

Aproximativ 15 copii (fete si baieti cu varstele cuprinse intre 7 si 17 ani) care locuiesc in centrul de plasament si care provin din familii cu probleme financiare, au luat pentru prima data parte la o lectie de tenis. S-au antrenat alaturi de un jucator profesionist de tenis si au primit cadouri rechizite pentru scoala.

Fondatorul One Love Tennis, Michael-Ray Pallares, a explicat care este efectul acestui tip de activitate in viata copiiilor si al comunitatii: 

‘Acesti copii nu sunt diferiti de cei de acasa din Florida’ si continua ‘ Este
important sa-i facem sa se simta bine, speciali, sa oferim ceva societatii si sa-I ajutam pe copii sa practice un nou sport, tenisul de camp.’

Preotul Gabriel Cazacu, directorul executive al centrului Sfanta Macrina, a fost foarte incantat pentru initiativa propusa de Michael-Ray Pallares pentru copiii din centru.

‘Multumesc foarte mult pentru aceasta sesiune, copiii s-au simtit foarte bine’ a spus preotul Cazacu si a continuat ‘ Acest tip de activitate ajuta copiii sa ramana la centru , sa se integreze in societate asigurandu-le o buna dezvoltarea personala in functie de nevoile si potentialul lor.’Urmatorul proiect al One Love Tennis este nu doar sa organizeze inca o sesiune de tenis la centrul Sfanta Macrina, dar si sa stranga banii necesari pentru a dona echipementul necesar, fileu de tenis, rachete si mingi astfel ca acesti copii sa poata juca tenis oricand isi doresc. Institutiiile si persoanele fizice care doresc sa doneze sau sa afle mai multe detalii despre proiect pot contacta direct One Love Tennis la adresa de email:[email protected].

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design