VIDEO + FOTO. Un nou membru în familia Thaliei

de Antonia Deak , 21 iulie 2015 - stire actualizata la ora 14:47, 21 iulie 2015

„Regina telenovelelor”, artista mexicană Thalia, a prezentat pe Internet noul membru al familiei, un papagal cu numele Pikachu.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu papagalul Thaliei, Pikachu, dar şi cu câinele familiei, Amorcita Love.

„Vi-l prezint pe Pikachu, noul membru al familiei”, a scris actriţa şi cântăreaţa mexicană  pe Internet, în descrierea unei imagini în care apare alături de papagal.

Citeşte şi: FOTO. Thalia şi familia ei, în vacanţă. Ce destinaţie surprinzătoare au ales

De asemenea, Thalia a postat o imagine în care papagalul stă pe capul ei. „Şi da... Pikachu a descoperit coafura mea asemănătoare cu un cuib de păsări şi a decis să se aşeze pe capul meu”, a glumit actriţa.

Într-o altă imagine pe care a postat-o, Thalia apare atât alături de Pikachu, cât şi de câinele familiei, Amorcita Love.

Thalia, în vârstă de 43 de ani, este căsătorită cu impresarul ei, Tommy Mottola, în vârstă de 66 de ani, din anul 2000. Cei doi au împreună o fiică, Sabrina Sakaë, în vârstă de 8 ani, şi un fiu, Matthew Alejandro, în vârstă de 4 ani.

 

Beso de amor! Ya son inseparables 󾆷󾇈 #AmorcitaLove #Pikachu #VivirEnPaz #AmoreMioA kiss of love! They are already inseparable. #LiveInPeace

Posted by Thalia on 17 Iulie 2015

 

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design