17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVictoria Beckham vrea să scape de un tatuaj dedicat soţului ei. Care...

Victoria Beckham vrea să scape de un tatuaj dedicat soţului ei. Care este motivul

Creatoarea de modă Victoria Beckham încearcă să îşi îndepărteze un tatuaj dedicat soţului ei, fostul fotbalist englez David Beckham, scrie presa internațională.

Creatoarea de modă a participat, luni, la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei din New York, iar jurnaliștii au remarcat să tatuajul de pe spatele ei este mult mai puțin vizibil.

Citeşte şi: FOTO. Cum a sărbătorit David Beckham împlinirea vârstei de 40 de ani

Mesajul de care Victoria Beckham ar încerca să scape este „Sunt a iubitului meu, iar el este al meu”.

Decizia vedetei de a îndepărta tatuajul dedicat soţului ei ar fi motivată de faptul că îşi doreşte să fie luată „mai în serios” în industria modei, potrivit tabloidului The Sun.

Nu este prima dată când Victoria Beckham renunţă la un tatuaj. În ultimele luni, starul a renunţat la tatuajele care reprezentau data la care ea şi soţul ei şi-au înnoit jurămintele şi mesajul „din nou de la început”, scris în latină.

Victoria şi David Beckham s-au căsătorit în anul 1999. Cuplul are trei băieți, Brooklyn Joseph, în vârstă de 16 ani, Romeo James, în vârstă de 13 ani, și Cruz David, în vârstă de zece ani, și o fetiță, Harper Seven, în vârstă de trei ani.  

Cele mai citite

Ucraina roagă România să doboare drone rusești

Ministrul ucrainean de Externe a spus că este "recunoscător" pentru decizia "istorică" a ţării noastre de a dona un sistem Patriot Ucrainei Ministrul Afacerilor Externe,...

Primăria Capitalei vrea să combată țânțarii cu dronele

Primăria Municipiului București a testat miercuri, 18, septembrie, în parcul Cișmigiu, o metodă modernă de combatere a larvelor de țânțari – cu ajutorul dronelor. „Avem...

Profit uriaș pentru FCSB! Campioana României a vândut 23.000 de pachete pentru meciurile de acasă din Europa League

FCSB a reușit să vândă aproape jumătate din biletele disponibile pentru cele patru meciuri de pe teren propriu din faza grupelor Europa League într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă