30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRomânii au talent 2015. Ce artiști vor urca pe scenă în semifinalele...

Românii au talent 2015. Ce artiști vor urca pe scenă în semifinalele de vineri

La prima semifinală „Românii au talent” sunt invitați speciali finalistul sezonului patru al emisiunii, Andrei Cerbu, şi celebra trupă Phoenix, care vor interpreta melodii consacrate. 

Citește și: Românii au talent 2015. Ce noutate vor aduce semifinalele

După ce a participat la „Românii au talent”, Cerbu a format trupa pop-rock „The iron cross”, împreună cu patru băieți, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Cei cinci se bucură de susţinerea unor muzicieni renumiţi, între care Nicu Covaci, Nicu Patoi sau Bobiţă Cătuşanu.

Cerbu și cei patru colegi ai lui au lansat două piese, „Fata din poveşti” şi „Miracle band”, iar în 7 mai, cu doar o zi înaintea primei semifinale „Românii au talent”, au lansat balada „Be mine”.

Citește și: FOTO + VIDEO. Ce s-a întâmplat cu adolescentul Narcis Ianău, după ce a participat la emisiunea „Românii au talent”

De asemenea, în prima semifinală a emisiunii „Românii au talent”, Smiley va cânta cea mai nouă piesă a sa, „Oarecare”.

Fiecare semifinală va fi transmisă în direct și va prezenta 12 concurenți, din cei 60 care au fost aleși de juriu. Semifinaliștii vor fi votați de public pentru a merge mai departe în competiția pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate în valoare de 10.000 de euro, numai la PRO TV. 

 

Cele mai citite

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...
Ultima oră
Pe aceeași temă