13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKim Kardashian şi Kanye West vor avea parte de un Crăciun special....

Kim Kardashian şi Kanye West vor avea parte de un Crăciun special. Care este motivul

Vedetele americane Kim Kardashian şi Kanye West îşi aşteaptă cel de-al doilea copil în ziua de Crăciun, scrie presa americană.

„Doctorii le-au spus că fiul lor se va naşte în ziua de Crăciun”, a spus o sursă apropiată cuplului, pentru tmz.com.

Citeşte şi: Kim Kardashian, DEZVĂLUIRI. Cum au afectat-o criticile la adresa siluetei ei, în timpul sarcinii

De asemenea, aceeaşi sursă a spus că deşi medicii speră să fie posibil ca vedeta să nască natural, este posibil să fie nevoie de cezariană, pentru că starul suferă de „placenta accreta” – o anomalie în care placenta se plasează prea adânc în peretele uterin.

Între timp, însă, Kim Kardashian încearcă să se menţină în formă pe durata sarcinii. Vedeta şi-a impus să facă cel puţin 10.000 de paşi pe zi.

Citeşte şi: Cum şi-a răsfăţat Kim Kardashian fiica de ziua ei

Anterior, Kim Kardashian a spus că nu crede că va avea şi un al treilea copil, pentru că, din cauza anomaliei „placenta accreta”, i-ar putea fi extirpat uterul.

Recent, starul a răspuns la criticile în privinţa sarcinii ei, postând pe Internet o fotografie în care apare complet dezbrăcată.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în mai 2014, în Florența, și au împreună o fetiță de doi ani, North West. Cel de-al doilea copil al cuplului se va naşte la sfârşitul acestui an.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă