FOTO. Thalia împlineşte 44 de ani. Ce regret are artista

de Antonia Deak , 26 august 2015 - stire actualizata la ora 13:06, 26 august 2015

„Regina telenovelelor”, cântăreaţa mexicană Thalia, împlineşte, miercuri, 44 de ani. Artista a scris, luni, pe Internet, că nu este foarte emoţionată pentru aniversare şi că îi este dor de mama ei.

Citește și: VIDEO + FOTO. Un nou membru în familia Thaliei

 „Încă puţin şi este ziua mea! Şi nu sunt atât de emoţionată... Îmi este foarte dor de mama mea”, a scris Thalia pe pagina ei de Facebook.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Thalia, de-a lungul timpului.

Artista a renunţat la telenovele, pentru că nu vrea să se mai supună programului strict de pe platourile de filmare. Ea a dezvăluit în mai multe interviuri acordate de-a lungul timpului, că ar mai juca într-o telenovelă doar dacă programul de lucru i se va potrivi şi dacă îi va plăcea foarte mult scenariul.  

Thalia Ariadna Sodi Miranda, născută la 26 august 1971, este fiica lui Ernesto Sodi Palhares şi a Yolandei Miranda. Are patru surori: Laura Zapata (şi ea actriţa de telenovelă), Federica (de profesie arheolog), Gabriela (licenţiată în istoria artei) şi Ernestina (absolventă a facultăţii ce Litere).

În anul 2014,Thalia a fost premiată pentru cei 30 de ani de muncă în domeniul actoriei cu o stea pe celebra Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, moment la care a visat încă din copilărie.

Citeşte şi: FOTO. Thalia şi familia ei, în vacanţă. Ce destinaţie surprinzătoare au ales

Între telenovelele în care a jucat Thalia se numără "Quinceanera"(1987), "Luz y Sombra", "Maria Mercedes", "Marimar", "Sărmana Maria" şi "Rosalinda".

În anul 1996, Thalia a jucat  în filmul "Vamos al Baile", iar în anul 2000, a interpretat rolul principal din "Mambo Cafe".

Thalia este căsătorită cu impresarul ei, Tommy Mottola, în vârstă de 66 de ani, din anul 2000. Cei doi au împreună o fiică, Sabrina Sakaë, în vârstă de 8 ani, şi un fiu, Matthew Alejandro, în vârstă de 4 ani.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design