25.3 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Robert Pattinson s-a logodit. Cine este aleasa

FOTO. Robert Pattinson s-a logodit. Cine este aleasa

Actorul britanic Robert Pattinson s-a logodit cu interpreta engleză de muzică hip-hop, FKA Twigs, după doar șase luni de relație, informează contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cuRobert Pattinson și logodnica lui, FKA Twigs

Citește și: Ben Stiller, îngrijorat pentru cariera lui. Care este motivul

Primul care a lansat informația a fost cântărețul T-Pain. Interpretul a spus că FKA Twigs, cu numele real Tahliah Debrett Barnett, nu va contribui la albumul lui, pentru că s-a logodit.

Deși reprezentanții cuplului nu au comentat informația, două surse apropiate starurilor au spus că cei doi s-au logodit, potrivit publicației People.

În plus, T-Pain a încercat să reducă efectele afirmației lui, printr-un comentariu pe contul lui de Twitter, în care a scris că, de fapt, afirmația a fost o farsă de 1 aprilie.

Pattinson, în vârstă de 28 de ani, și Twigs, în vârstă de 27 de ani, au fost fotografiați pentru prima dată împreună în luna septembrie.

De asemenea, cuplul a fost suprins în luna decembrie, în Miami.

Citește și: Văduva și copiii lui Robin Williams, termen limită pentru împărțirea averii

„Vrea să se căsătorească cu ea. Sunt de nedespărțit atunci când sunt împreună. Trăiesc în casa lui”, a spus unul dintre prietenii cuplului, care a confirmat faptul că cei doi s-au logodit.

În anul 2014, Twigs a scris pe contul ei de Twitter că este dezgustată de atacurile rasiste la adresa ei, generate de presupusa ei relație cu Robert Pattinson.

„Sunt cu adevărat șocată și dezgustată de mesajele rasiste de pe pagina mea. Rasismul este inacceptabil în lumea reală și este la fel de inacceptabil online”, a scris interpreta.

Actorul a avut o relație cu Kristen Stewart, alături de care a jucat în filmele „Twilight”.

Cele mai citite

CSAT decide dacă oferim Ucrainei sistemul PATRIOT. Alte subiecte pe ordinea de zi a Consiliului

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte, astăzi, în şedinţă la Palatul Cotroceni, pe agendă aflându-se analiza privind posibilitatea transferului unui sistem...

Vizita ambasadorului României în statele americane Kansas și Arkansas. Întâlniri cu comunitățile de români, mediul universitar și de cercetare științifică

Ca parte a turneului “50 States, One Community”, ambasadorul României, Andrei Muraru, a vizitat statele americane Kansas și Arkansas, în perioada 13-14 iunie, respectiv...

Florinel Coman, gata pentru duelul cu Belgia: “Nu este important cine marchează”

După victoria decisivă împotriva Ucrainei la EURO 2024, echipa națională de fotbal a României se concentrează acum asupra următorului duel crucial cu Belgia. Meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă