20.3 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Eva Longoria a acceptat provocarea de a-și turna o găleată de...

FOTO. Eva Longoria a acceptat provocarea de a-și turna o găleată de gheață în cap

Actrița Eva Longoria a accetat provocarea de la a-și turna o găleată de gheață în cap pentru a sprijini o campanie caritabilă, informează Daily Mail.

Eva Longoria a postat, duminică, pe site-ul ei de socializare Who Say un clip video în care acceptă provocarea inedită de la amicul ei, celebrul stilist Ken Paves. Îmbrăcată într-o rochie tip macrame albă, pe sub care avea un costum de baie roz, actrița a suportat să fie udată cu o galetă plină de apă rece cu gheață.

La rândul ei, Eva Longoria a transmis provocarea mai departe către alți trei prieteni: Victoria Beckham, Ricky Martin și Melanie Griffith.

"ALS Ice Buckek Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake și Cristiano Ronaldo. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă