FOTO Roșu în Austria, bleu și un coc "chignon-banane" în România: Brigitte Macron a fost lăudată, la București, pentru apariția simplă, dar elegantă

de Iulia Iancu , 25 august 2017 - stire actualizata la ora 12:00, 25 august 2017

Roșu în Austria, bleu și un coc "chignon-banane" în România. Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, a uimit prin ținutele purtate în turneul european, unde îl însoțește pe președintele Franței, Emmanuel Macron. 

Elegantă și chic, într-o rochie bleumarin fără mâneci, cu sacou drept cu fermoar și o pereche de pantofi clasici, Brigitte Macron a ales un aspect mai sobru în contrast cu rochia albă purtată de prima doamnă a României, Carmen Iohannis, însă simplitatea celor două a fost apreciată de opinia publică atât din Franța, cât și din România. 

Cele două cupluri prezidențiale au vizitat Muzeul Satului Dimitrie Gusti, ulterior, participând la o recepție la Palatul Cotroceni, în prezența a numeroși oameni de afaceri francezi și români, precum și persoane publice, artiști și politicieni. 

Emmanuel Macron și Brigitte si-au reluat turneul european, vineri, în Bulgaria, unde participă, la ceremonia oficială de bun venit în prezența președintelui statului, Roumen Radev.

 

 

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design