13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialFOTO: Michelle Obama a impresionat la întâlnirile cu Papa prin ținutele alese

FOTO: Michelle Obama a impresionat la întâlnirile cu Papa prin ținutele alese

Soţia preşedintelui SUA, Michelle Obama, a primit laude din partea criticilor de modă pentru ținutele alese la întâlnirile cu Papa Francisc, aflat într-o vizită istorică în Statele Unite ale Americii.

La întâlnirea recentă cu Papa Francisc la Casa Albă, Michelle Obama a purtat o rochie până la glezne, neagră, cu mâneci trei sferturi, semnată de Monique Lhuillier.

Însă, pentru întâlnirea cu Papa Francisc în Maryland, Prima Doamnă a ales o rochie Carolina Herrera, până la genunchi, de culoare albastru deschis, cu guler şi mâneci scurte.

Michelle Obama, a ales să poarte, în ultima vreme, atât rochii lungi, cât şi rochii peste genunchi, de o singură culoare sau, dimpotrivă, cu imprimeuri bogate. Între casele de modă ale căror creaţii au fost purtate de Prima se numără Carolina Herrera, Zac Posen, Thakoon şi Marchesa, potrivit harpersbazaar.com.

În iunie 2015, la Şcoala de Fete Mulberry din Londra, Michelle Obama a purtat o rochie Mary Katrantzou lungă până la genunchi, cu mâneci scurte, din material negru, cu imprimeuri mari, colorate.

La ceremonia de inaugurare a Muzeului de Artă, din aprilie 2015, soţia preşedintelui american a purtat o rochie Thakoon, albă cu imprimeuri florale mari, colorate.

Dacă la toate ocaziile amintite Michelle Obama s-a prezentat cu rochii care îi acopereau umerii, Prima Doamnă a făcut o excepţie în martie 2015, când a participat la evenimentul BET Special, Black Girls Rock!, în New Jersey. Soţia preşedintelui SUA s-a îmbrăcat cu o rochie Zac Posen, albă, până la genunchi.

În luna ianuarie, la un banchet în cinstea preşedintelui Barack Obama, organizat în oraşul indian New Delhi, Prima Doamnă a purtat o rochie Carolina Herrera, bleu închis, cu imprimeuri mari, în nuanţele auriu şi roşu.

În decembrie 2013, la cea de-a 36-a gală Kennedy Center Honors Michelle Obama a purtat o rochie de culoare turcoaz închis, lungă, voluminoasă, cu umerii descoperiţi, semnată de Marchesa. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă