17.6 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSpecialSeminarii de parenting susţinute de psihologul american Larry Cohen

Seminarii de parenting susţinute de psihologul american Larry Cohen

Parentime, principalul centru de parenting din România, îl readuce la Bucureşti pe Larry Cohen, specialist de talie internaţională în interacţiunea prin joc cu copiii. Acesta va conduce în perioada 4-7 octombrie în Bucureşti mai multe seminarii adresate părinţilor si specialiştilor.

„Suntem bucuroşi să-l revedem pe Larry şi încântaţi că putem să oferim unui număr sporit de părinţi acces la experienţa sa. Părinţii care vor fi prezenţi la seminarii vor avea ocazia să înveţe cum să rezolve conflictele cu copiii prin joc şi cum să abordeze eficient problemele cu care se confruntă în relaţia cu aceştia.” a declarat Miruna Pătraşcu, Managing Partner – Parentime.

O altă etapă importantă a vizitei lui Larry Cohen la Bucureşti o reprezintă lansarea cărţii „Reţete de jocuri. De ce şi cum să te joci cu copilul tău”, publicată de Editura Trei. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 4 octombrie, la librăria Cărtureşti (Verona), începând cu ora 18:00.

Programul complet al vizitei este disponibil la http://www.parentime.ro/noutati

Lawrence „Larry” J. Cohen, Ph.D., este psiholog specializat în jocul copiilor, terapia prin joc şi tehnici de parenting. El susţine ateliere de parenting pentru părinţi, profesori şi profesionişti din domeniul îngrijirii copiilor.

Înfiinţat în 2008, Centrul de cursuri pentru părinţi Parentime s-a născut din dorinţa de a acorda acestora un set de instrumente necesare pentru a face din experienţa de părinte o experienţă plăcută şi relaxată. A fi părinte este cel mai dificil „job” din viaţă; de aceea nu ar trebui să fie singurul pentru care să nu beneficiezi de o pregătire formală. Parentime este reprezentant exclusiv în România al Fundaţiei Gordon Training International.

Fundaţia Gordon Training International, infiinţată de psihologul Thomas Gordon, are drept misiune echiparea oamenilor cu aptitudini de comunicare democratică în vederea rezolvării conflictelor cu câştig de ambele părţi („win-win”). Având reprezentanţe în întreaga lume, principiile enunţate de dr. Gordon şi-au dovedit valabilitatea universală, depaşind barierele de limbă, naţionalitate sau cultură.

Cele mai citite

ÎPS Teodosie și gravitația – Academia Catavencu

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, vine din nou cu sfaturi privind organizarea și planificarea așternutului pe drum de seară. După ce a redus numărul...
00:01:41

VIDEO Incendii și fum la granița Israel-Liban în urma celui mai mare schimb de focuri de la escaladarea conflictului

Incendiile se dezlănțuie, fumul se ridică în timpul schimbului de focuri la granița Israel-Liban. Imaginile arată incendii în plină desfășurare și fum gros în...

Percheziții la clanurile implicate în conflictul de la Spitalul Sfântul Pantelimon

Poliţiştii efectuează, marţi dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov în dosarul deschis după ce două clanuri s-au luat la bătaie în oraşul...
Ultima oră
Pe aceeași temă