5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialPerna pentru alaptare si momentele magice ale hranirii la san (P)

Perna pentru alaptare si momentele magice ale hranirii la san (P)

Alaptarea nu reprezinta doar o nevoie fiziologica primara a nou-nascutului; ea este si un moment al apropierii dintre acesta si mama sa, plin de emotii. Satisfacerea acestei necesitati ofera atat mamei, cat si puiului sau un sentiment de liniste si bine. La sanul mamei, bebelusul primeste toata dragostea si siguranta necesare dezvoltarii sale psihice si fizice. In timp ce alapteaza, mama se afla impreuna cu puiul sau intr-un dialog mutual plin de senzatii tactile, zambete si priviri. Aceste sentimente pozitive reprezinta primul pas intr-o alaptare eficienta.

Importanta utilizarii unei perne pentru alaptare

O perna pentru alaptare, cu design inteligent, ofera suportul necesar pentru mama si bebe deopotriva. 

Beneficii:

    –   Asigura un suport confortabil pentru bratele mamei, reducand tensiunea musculara a spatelui, umerilor si gatului. 

    –   Elibereaza presiunea execitata asupra abdomenului

    –   Ofera un suport sigur pentru bebe

    –   Mentine bebelusul la inaltimea optima pentru a ajunge la san

Perna Boppy Chicco dispune de o forma ergonomica si o umplutura unica la care s-a ajuns dupa indelungate testari si studii clinice, toate acestea pentru a asigura o pozitie cat mai naturala si confortabila in timpul alaptarii pentru mama si bebe.

Relatia unica si personala este “acel ceva” specific Boppy

Perna pentru alaptare Boppy Chicco reprezinta prietenul perfect pentru mami si bebe, inca de la prima imbratisare.

Boppy este versatila… cunoaste fiecare etapa a dezvoltarii puiului tau

De ce BOPPY?

Cel mai bun suport pentru hranirea la sanul mamei (de la nastere) – perna Boppy reprezinta suportul ideal pentru mama si bebe in timpul alaptarii.

Un cuibusor pentru momentele de relaxare (de la 2 luni) – dupa alaptare, Boppy poate fi transformata intr-un spatiu confortabil in care bebe se poate relaxa, avand capul usor ridicat, prevenindu-se astfel regurgitarea si facilitand digestia.

Un antrenor al primelor deplasari (de la 6 luni) – Boppy este si o perna confortabila, actionand ca un suport perfect pentru bebe atunci cand sta pe burtica, facilitand dezvoltarea coordonarii miscarilor si experimentarea motorie.

Un bun profesor de echilibristica (de la 9 luni) – permite bebelusului sa-si mentina echilibrul, ajutandu-l in mod gradual sa stea in fundulet, in completa siguranta.

Boppy – unicitatea sa consta in:

Continutul fibros UNIC – captuseala interioara este moale si compacta astfel incat bebelusul nu se “scufunda” in perna, ramanand intotdeauana in pozitia ideala hranirii la san. Consistenta umpluturii garanteaza ca perna nu-si va pierda niciodata forma initiala.

Forma ergonomica EXCLUSIVA – furnizeaza confort si siguranta, fiind potrivita pentru toate mamele. Boppy permite mamei sa stea in pozitie normala cand isi alapteaza bebele, fara sa se aplece peste acesta, pozitia inclinata putand cauza tensiuni musculare dureroase.

Igiena la SUPERLATIV – Boppy dispune de o husa detasabila. Atat husa, cat si perna se pot spala si usca in masina de spalat/uscator (30 de grade C, fara centrifugare). Nu-si pierde niciodata forma si consistenta, indiferent de cate ori va fi spalata.

Umplutura exclusiva MIRACULOASA (Miracle Middle Insert © Boppy) – permite pernei sa se adapteze formelor mamei, fara a deveni prea stramta sau prea larga sau sa-si piarda forma originala.

 

STUDII CLINICE SI CERCETARI STIINTIFICE

 

Eficienta Boppy – evaluare efectuata in randul mamelor care au utilizat-o: 90% prefera perna pentru alaptare Boppy (studiu realizat in colaborare cu Spitalul Macedonia Melloni – Italia, Milano)

    –   S-a testat eficienta pernei de alaptare inca din prima faza a initierii procesului de alaptare

    –   Testarea s-a efectuat pe un grup format din 105 proaspete mamici (89 cu nastere naturala si 16 cu cezariana)

    –   Testarea eficientei utilizarii pernei de alaptare in primele 24 de ore de la nastere.

 

Eficienta Boppy – evaluare efectuata in 2012 de catre Observatorul Chicco si Resource Alliance, in cadrul unui grup format din 200 de moase din Italia.

    –   99% dintre moase considera perna de alaptare un ajutor pretios pentru mame

    –   92% dintre moase au sugerat utilizarea unei forme specifice precum cea a pernei pentru alaptare Boppy.

    –   85% dintre moase recomanda utilizarea unei perne pentru alaptare complet lavabila

Perna Boppy joaca un rol esential in cresterea ratei de succes in ceea ce priveste alaptarea – studiu efectuat in SUA intre anii 2011-2012

STUDIUL: in anul 2011 medicii neonotalogi si moasele din cadrul Spitalului Presbiterian Sf. Luca din Denver, Colorado au inceput sa utilizeze perna Boppy oferind-o proaspetelor mamici, cu scopul de a imbunatati rata de succes a alaptarii.

REZULTATE: de-alungul celor 2 ani in care a fost efectuata testarea, s-a constatat o crestere a ratei de alaptare de la 34.1% in 2011 la 78.3% in 2012. De asemenea, s-a observat ca Boppy a imbunatatit vizibil  pozitionarea copilului la san si pozitia mamei in timpul alaptarii, astfel incat hranirea la san a devenit confortabila si extrem de eficienta.

Cele mai citite

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă