14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialConcurs pentru mămici la Baby Expo

Concurs pentru mămici la Baby Expo

În perioada 19-22 mai la Sala Polivalenta din Bucuresti va avea loc târgul Baby Expo. Peste 140 de companii aşteaptă părinţii cu o ofertă variată de produse şi servicii destinate celor mici: jocuri şi jucării, îmbrăcăminte şi încălţăminte, mobilier şi decoraţiuni, produse alimentare şi de igienă, vestimentaţie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri şi petreceri pentru copii, de asigurări, centre medicale, grădiniţe.

La această ediţie a târgului baby Expo, compania daneză Stem SURE organizează un concurs pentru mămici. Trei câştigătoare vor primi cadou câte o stocare gratuită pe viaţă. Pentru a se înscrie în concurs, mămicile trebuie să semneze un contract de recoltare şi stocare a celulelor stem cu Stem SURE.

Pe 22 mai vor fi extrase, prin tragere la sorţi, trei câştigătoare. Fiecare mămică va primi din partea Stem SURE stocare gratuită a probei recoltate pentru tot restul vieţii, în banca din Copenhaga, Danemarca. Fiecare premiu are valoarea aproximativă de 6.076 Euro (valoare estimată pentru o perioadă de stocare de 70 de ani, durată medie de viaţă în România).

Stem SURE este prima companie din România de recoltare, procesare şi stocare celule stem care oferă în standard stocarea în recipient bicompartimentat asimetric şi astfel dublă şansa de utilizare a probei alături de cel mai rapid timp de procesare a probei de sânge placentar din România şi anume 36 de ore în medie de la recoltare.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă