15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialEveniment în designul de interior: trenduri, soluţii, noutăţi şi ultimile colecţii în...

Eveniment în designul de interior: trenduri, soluţii, noutăţi şi ultimile colecţii în showroomul Delta Studio

Odată cu venirea verii se încheie sezonul târgurilor din prima parte a anului şi se contabilizează noutăţile şi tendinţele deja expuse. La rândul lor, consumatorii aşteaptă să vadă aceste noutăţi şi, eventual să le cumpere.  Ca în fiecare an, Delta Studio a marcat momentul, showroom-ul său principal din București înnoindu-se şi de data aceasta cu cele mai noi colecţii şi soluții de design interior.

Evenimentul de lansare a avut loc pe data de 25 mai şi a fost dedicat designului smart.. La eveniment au participat peste 350 de invitați: arhitecți, designeri de interior, dezvoltatori imobiliari, pasionați de design și tehnologie, presă de profil.

 
Evenimentul a pornit de la conceptul de Smart Home și a prezentat cele mai avansate soluții din domeniu: mobilier italian Poliform, cu detalii finisate până la perfecțiune și colecții semnate de designeri renumiți mondial, completat cu noul televizor LG OLED 4K și sisteme smart de la All View; noi plăci ceramice de la Porcelanosa și Venis, în finisaje inovatoare ce redau cu fidelitate materiale existente în natură; colecții de gresie supradimensionată de la Kerama Marazzi; sisteme smart home și gadgeturi ce adaptează instantaneu casa la nevoile utilizatorilor; obiecte de design smart create de designeri români, selectați în urma unui Call for Designers lansat de Delta Studio în luna martie.

Invitatul special al serii, Marco Zotti, reprezentant Poliform, a vorbit despre felul în care o locuință poate fi considerată contemporană atunci când designul fiecărei piesei exprimă o viziune actuală, ce depășește tendințele schimbătoare. Noile ambiente Poliform din showroom-ul Delta Studio includ: mobilierul de bucătărie My Planet, accesorizat cu cel mai nou sistem Franke, mobilierul pentru living QUID, dressing-ul Fitted, patul Rever, noptierele Onda și fotoliul Mad King, creat de renumitul Marcel Wanders.

 .Zece dintre arhitecții colaboratori au fost premiați cu excursii la fabricile Porcelanosa și Poliform, iar participanții la eveniment au avut parte de o tombolă cu premii substanțiale – baterii de la Kludi, pare de duș Hansgrohe, baterii Ideal Standard, excursii la fabrica Brikston, un Smart Cam + Senzor Multifuncțional de la All View, un aparat de cafea Dolce Gusto, ceasuri cu diamante Christina Diamonds, căști de la AVStore.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă