18.8 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Google și-a lansat primul magazin din lume, plin de realitate virtuală

VIDEO: Google și-a lansat primul magazin din lume, plin de realitate virtuală

Compania Google face un pas important în zona de e-commerce ș™i marketing. Trustul multinaț›ional ș™i-a deschis într-o zonă aglomeratムa Londrei primul magazin digitalizat, potrivit dailymail.co.uk.

Locaț›ia este amplasatムîn zona Tottenham Court Road, un spaț›iu cunoscut printre londonezi cu specific hi-tech. Vizitatorii vor putea sムfoloseascムnoile produse VR ale Google, sムzboare deasupra planetei sau sムcreeze diverse logouri pe pereții cu o tehnologie bazatムpe bioluminiscențăƒ.

Citeș™te ș™i: Smartphone-urile fac pasul căƒtre Realitatea Virtualăƒ

Google propune vizitatorilor interacț›iunea cu tot felul de gadget-uri ș™i device-uri hi-tech, organizează chiar sesiuni inedite în  care clienț›ii testeazムlaptop-urile Google sau diferite modele de tablete. 

Cel mai accesat gadget de căƒtre vizitatori din incinta magazinului multimedia este un ecran LCD uriaș™ numit „Portal”, unde vizitatorii pot „zbura” deasupra oricăƒror regiuni de pe Glob într-un mod intuitiv.

Cei cu spirit artistic vor putea sムdeseneze ș™i să coloreze pe un „Doodle Wall”, cu spray-urile digitale bazate pe bioluminiscență.

În cadrul complexului va exista ș™i o secț›iune dedicatムpentru smartwatch-uri unde se pot testa modele de ceasuri inteligente precum precum Moto 360 şi LG G watch.

Citeș™te ș™i: Care e concurenț›a pentru modelul Apple Watch

€‹</p>

Cele mai citite

O rădăcină indiană cu proprietăți de „ibuprofen natural”

Condimentul cu efecte antiinflamatorii și antioxidante este considerat un superaliment de către nutriționiști Rădăcină exotică, originară din India, turmericul a devenit renumit pentru efectele sale...

Ucrainenii fac prăpăd în depozitele de muniții ale Rusiei

Lovituri aeriene ucrainene au vizat două depozite militare din sudul şi vestul Rusiei, folosite în special pentru stocarea de muniţie, în timpul nopţii de...

Cum integrăm mobilierul din lemn masiv pentru a crea interioare unice

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă