Mark Zukerberg explică noile funcţii ale butonului LIKE

de Elena Marinescu , 24 februarie 2016 - stire actualizata la ora 20:43, 24 februarie 2016
Mark Zukerberg explică noile funcţii ale butonului LIKE

Astăzi este ziua când am reuşit să lansăm în toată lumea "Reacţiile" - noile funcţii ale butonului LIKE, cu mai multe feluri în care ne putem exprima - este anunţul făcut public miercuri seara pe pagina sa de Facebook chiar de însuşi Mark Zukerberg, tatăl celei mai folosite reţele sociale de pe mapamond.

Citeşte şi: FOTO: Facebook a introdus opțiunea „reacții”

El a explicat că a luat această decizie pentru că nu orice moment pe care vrei să-l împarţi cu alţii este unul fericit. "Uneori vrei să împărtăşeşti şi lucruri triste sau frustrante. Comunitatea noastră solicită de mulţi ani butonul de DISLIKE, însă acest lucru ar putea însemna că nu apreciezi postarea în sine. Oamenii vor să-şi exprime empatia şi să poată împărtăşi o gamă variată de emoţii. Am analizat îndelung această problemă împreună cu echipa mea, iar unul dintre obiectivele mele este acela de a facilita o utilizare simplă şi directă a butonului LIKE. Rezultatul? "Reacţiile", care îţi vor permite să-ţi exprimi iubirea, râsul, uimirea, tristeţea şi mânia" - a conchis fondatorul Facebook.

 

Comentarii

  • aaa

    29 februarie 2016 6:07

    ''Functia'' acestui site ***** este sa ii ''des-functioneze'' pe utilizatori spalandu-le si urma de creieras care le-a mai ramas

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design