Facebook lansează o platformă de actualitate sportivă

de Carla Popa , 21 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 20:23, 21 ianuarie 2016
Facebook lansează o platformă de actualitate sportivă

Reţeaua socială Facebook a anunţat joi lansarea sa în universul sportului, cu o nouă platformă de actualitate sportivă, care le va permite sutelor sale de milioane de utilizatori să comenteze evenimentelor lor preferate, informează AFP, potrivit Agerpres. Facebook Sports Stadium va oferi actualizări în direct ale scorurilor meciurilor, postări ale prietenilor şi comentarii, precum şi linkuri pentru a le putea urmări în direct. 

Noua platformă va fi "un loc dedicat experienţei sportului în timp real împreună cu prietenii voştri din lumea întreagă", a explicat responsabilul acestui produs, Steve Kafka, pe un blog oficial. 

"Cu 650 de milioane de iubitori ai sportului, Facebook este cel mai mare stadion din lume. Oamenii se întorc deja spre Facebook ca să sărbătorească, să compătimească şi să vorbească pe şleau cu prietenii lor şi cu alţi fani", a adăugat Kafka. El a precizat că platforma dă "senzaţia că te uiţi la meci cu prietenii tăi chiar când nu sunteţi împreună". 

Serviciul este în curs de lansare pentru fotbalul american şi va fi disponibil în curând pentru alte sporturi, ca baschetul sau fotbalul. El este accesibil pentru Facebook pe iPhone şi va fi de asemenea pe alte aparate săptămânile viitoare, a promis Kafka. 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design