19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialO nouă glumă pe tema Internetului din România: Ce este testul de...

O nouă glumă pe tema Internetului din România: Ce este testul de viteză al lui Bernie Sanders

Comentariul candidatului pentru învestitura democrată la alegerile prezidențiale din Statele Unite, Bernie Sanders, cu privire la viteza Internetului din România a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare. Astfel, a luat naștere pagina Bernie Speed Test, unde internauții cu ce viteză navighează pe Internet.

„Se pare că viteza Internetului din România l-a surprins pe domnul Bernie Sanders în dimineața asta. Dar ce ar gândi Bernie despre conexiunea ta la Internet?”, este mesajul care îi întâmpină pe internauți, îndemnându-i, totodată, să facă testul.

Rezultatul testului dezvăluie diferite meme-uri cu candidatul democrat.

Citește și: Cum glumesc românii dupa ce Bernie Sanders a spus că vrea Internet ca în România

Sanders a scris, la începutul săptămânii, pe Twitter că este inadmisibil ca locuitorii din București să aibă Internet mult mai rapid decât americanii. Astfel, o agenție de turism din România i-a oferit lui Sanders bilete de avion gratuite, pentru a veni să testeze internetul din România.

„Vino la noi și testează grozavul nostru Internet. Vei avea acces nelimitat la Twitter. Ia un prieten cu tine, îți plătim noi biletele”, a transmis agenția Paravion cadidatului democrat.

Totodată, și internauții  i-au răspuns lui Sanders. În timp ce unii l-au ironizat, alții s-au declarat jigniți de declarația sa. Astfel, o persoană i-a răspuns lui Sanders că declarația sa dă impesia că americanii „se simt îndreptățiți să fie mai buni decât oricine altcineva”, ceea ce este „lipsit de respect”. Un altul internaut i-a sugerat lui Sanders să rezolve problema vizelor, astfel încât inginerii români să călătorească mai ușor în SUA și să le rezolve problema.

Mai mult, pe rețelele de socializare a apărut un afiș de campanie care scrie: „Fă ca viteza de internet a Statelor Unite să fie iarăși grozavă: Cotropește România!”

Cele mai citite

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă