O nouă glumă pe tema Internetului din România: Ce este testul de viteză al lui Bernie Sanders

de Roxana Petre , 05 martie 2016 - stire actualizata la ora 10:27, 05 martie 2016

Comentariul candidatului pentru învestitura democrată la alegerile prezidențiale din Statele Unite, Bernie Sanders, cu privire la viteza Internetului din România a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare. Astfel, a luat naștere pagina Bernie Speed Test, unde internauții cu ce viteză navighează pe Internet.

„Se pare că viteza Internetului din România l-a surprins pe domnul Bernie Sanders în dimineața asta. Dar ce ar gândi Bernie despre conexiunea ta la Internet?”, este mesajul care îi întâmpină pe internauți, îndemnându-i, totodată, să facă testul.

Rezultatul testului dezvăluie diferite meme-uri cu candidatul democrat.

Citește și: Cum glumesc românii dupa ce Bernie Sanders a spus că vrea Internet ca în România

Sanders a scris, la începutul săptămânii, pe Twitter că este inadmisibil ca locuitorii din București să aibă Internet mult mai rapid decât americanii. Astfel, o agenție de turism din România i-a oferit lui Sanders bilete de avion gratuite, pentru a veni să testeze internetul din România.

„Vino la noi și testează grozavul nostru Internet. Vei avea acces nelimitat la Twitter. Ia un prieten cu tine, îți plătim noi biletele”, a transmis agenția Paravion cadidatului democrat.

Totodată, și internauții  i-au răspuns lui Sanders. În timp ce unii l-au ironizat, alții s-au declarat jigniți de declarația sa. Astfel, o persoană i-a răspuns lui Sanders că declarația sa dă impesia că americanii „se simt îndreptățiți să fie mai buni decât oricine altcineva”, ceea ce este „lipsit de respect”. Un altul internaut i-a sugerat lui Sanders să rezolve problema vizelor, astfel încât inginerii români să călătorească mai ușor în SUA și să le rezolve problema.

Mai mult, pe rețelele de socializare a apărut un afiș de campanie care scrie: „Fă ca viteza de internet a Statelor Unite să fie iarăși grozavă: Cotropește România!”

Comentarii

 • RO vs USA

  05 martie 2016 20:14

  are viteza maxima pentru ca are utilizare minima.

  raspunde comentariului
 • ha, ha

  05 martie 2016 13:16

  altfel a spus daca si salbaticii aia din Patagonia sau Bucuresti, cum i-o spune, au internet mai bun......Dar taranii au o vorba, rupti in fund si fudui....

  raspunde comentariului
 • octav

  05 martie 2016 12:17

  La noi se mai trimite si vorba....d-aia e teava de internet mai putin agolmerata ...In SUA nu se trimite vorba .. nici macar proumbei voiajori

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design