20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialBlack Friday 2015 în TURISM. Ce oferte au pregătit agenţiile

Black Friday 2015 în TURISM. Ce oferte au pregătit agenţiile

Black Friday 2015. Agenţiile de turism Eturia, Viototravel şi Mareea au pregătit oferte de Black Friday/ Vinerea Neagră, în destinaţii precum Grecia, Turcia, Republica Dominicană, dar şi oraşele americane New York şi Las Vegas.

Astfel, Eturia face oferte pentru sejururi de 6 zile în Dubai, 11 zile în plaja Bali din Indonezia sau în Bangkok şi plaja Phuket, dar şi 10 zile în plajele Sri Lanka sau Saint Martin. Între alte destinaţii propuse de agenţie se numără Mautitius, Republica Dominicană, Maldive, plaja Cancun din Mexic, Japonia, Madagascar şi Egipt.

Citeşte şi: LIVE TEXT Black Friday 2015. Magazinele au dat drumul la reduceri! Ce magazine au stocuri epuizate

De asemenea, agenţia face oferte de revelion în Ciudat de Mexico, New York şi Las Vegas, Hawaii, Havana şi plaja Varadero, Maldive, Republica Dominicană sau Cuba.

“Ofertele noastre includ toate costurile și comisioanele asociate pachetelor turistice: cazări, bilete de avion, meșe specificate în program, transferuri și tururi menționate în itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport și serviciu, TVA. Circuitele de grup includ și asigurarea complexă de călătorie și bacșișul pentru ghizi și șoferi”, transmit reprezentanţii agenţiei.

Tot astfel, Viototravel participă cu oferte de Black Friday, din 30 noiembrie, în destinaţii precum Grecia şi Turcia.

Totodată, firma de turism Mareea oferă reduceri de până la 60% la vacanţele 2016 pe litoral în România, Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania, Croaţia şi circuite culturale. Reducerile de preţuri sunt valabile doar pe 20 noiembrie 2015, iar sejururile pot fi achiziţionate online, telefonic şi în agenţii. În ultimii doi ani, vânzările Mareea de Black Friday au echivalat cu 50% din vânzările pe întreaga lună noiembrie.

Reducerile aplicate ofertelor de vacanţă Black Friday în acest an fac ca un sejur de 7 nopţi cazare cu mic dejun în Grecia continentală să ajungă de la 160 euro la 64 euro/persoană/sejur. În Grecia insulară, în Zakynthos, o vacanţă all inclusive poate fi achiziţionată vineri cu 310 euro în loc de 534 euro/persoană/7 nopţi.

De asemenea, Trip Tour face oferte până în 30 noiembrie, pentru călătorii în destinaţii precum Grecia, Turcia, Spania, Italia, Portugalia şi Emiratele Arabe Unite.

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă