17.7 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Carla Bruni, cum nu ai văzut-o niciodată. Ce face, într-un spot,...

VIDEO. Carla Bruni, cum nu ai văzut-o niciodată. Ce face, într-un spot, soția lui Sarkozy

Carla Bruni-Sarkozy, fotomodel și cantautor, apare într-un spot pentru Ford Franța, în care interpretează mai multe roluri. Colaborarea cu soția fostului președinte francez Nicolas Sakorzy este una inedită pentru producătorul auto.

Bruni este considerată una dintre cele mai influente femei din Franța, nu atât pentru cariera sa de fotomodel sau cea din lumea muzicii, cât mai ales pentru popularitatea câștigată după ce a devenit prima doamnă a Franței, în urma mariajului cu Nicolas Sarkozy.

Americanii de la Ford mizează tocmai pe acest aspect în folosirea Carlei Bruni în lupta pe care aceștia o duc pe piața auto franceză cu producătorii locali, PSA și Renault.

Citește și NOUL Hyundai Tucson, lansat în România. Ce prețuri are și cum arată SUV-ul coreean

Bruni este cunoscută drept o persoană temerară, ea implicându-se implicându-se în activități din domenii total diferite. Cunoscută mai ales ca fotomodel, ea a jucat și în filme, a intrat în lumea muzcii. De asemenea Bruni a fost implicată într-o campanie socialistă, ca mai apoi să se mărite cu liderul dreptei din Franța.

Ford deține o cotă de piață de 4% în Franța, în timp ce PSA Peugeot-Citroen și Renault au câte 30, respectiv 26 de procente. Acțiunea celor de la Ford este una inedită pentru producătorul american, aceasta fiind cea mai agresivă campanie publicitară desfășurată de americani în Franța.

Citește și FOTO. Noua Toyota Prius, primele imagini cu a patra generație. Hibrida japoneză, mai agresivă

 

Cele mai citite

Opt morți și 2750 de răniți în Liban după un val de explozii ciudate ale pagerelor folosite de membrii Hezbollah

Valul de explozii ale pagerelor din Liban a ucis marţi opt persoane şi a rănit alţi aproape 2750 de oameni, dintre care 200 se...

Patronatele contestă ediția 2024 a programului Start-Up Nation din cauza lipsei de claritate și a finanțării generale

Unele patronate din România își exprimă îndoielile privind succesul ediției din acest an a programului Start-Up Nation, invocând lipsa de claritate din partea Ministerului...

Mureș: Doi polițiști sunt cercetați după ce ar fi bătut un adolescent de 17 ani

Doi agenţi de poliţie de la IPJ Mureş sunt acuzaţi că ar fi bătut un adolescent pe stradă, Biroul Control Intern demarând o...
Ultima oră
Pe aceeași temă