19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialNumărul 5 al Revistei RPM apare vineri, 28 aprilie, împreună cu ziarul...

Numărul 5 al Revistei RPM apare vineri, 28 aprilie, împreună cu ziarul România liberă

Nu ratați România liberă Weekend Plus de vineri, 28 aprilie. Ziarul apare împreună cu numărul 5 al Revistei RPM, singura revistă gratuită de cultură auto și lifestyle. Andreea Marin vă invită într-o călătorie ”fără surprize” la bordul unui BMW Seria 4 Cabriolet. Dan Radu, specialistul RPM în lifestyle și cifre, vă spune totul despre noile opere de artă care au dat ora exactă la Baseworld 2017 și vă sugerează un cadou perfect pentru jumătatea iubită, un colier de numai 33 milioane de euro. Pilotul Alex Filip are ”Dilema familistului” la bordul Renault Clio RS Trophy și predă o ”Oră de dirigenție sportivă”, în care veți afla, printre altele, cum puteți să vă faceți nevoile dacă alergați într-o cursă și nu vă mai puteți ține până la Finish.

Trancanu, Răzvan Radu, instructorul cu 25 de ani de experiență în șa și 21 de ani în competiții oficiale, care susține cursurile de perfecționare și conducere defensivă pe două roți în cadrul Academiei Titi Aur – ATA, vorbește, în secțiunea ”#ÎnTureMulte”, despre ”Scoaterea motocicletei din hibernare”. Iar din campania ViAȚA e a ta veți afla care sunt care sunt ”armele” mortale ale tinerilor șoferi.

Nucleul dur al Revistei RPM este constituit de un material-document despre istoria de 90 de ani a constructorului suedez Volvo, care a pornit de la… rulmenți, a inventat, probabil, cel mai cunoscut element de siguranță, centura pe care unii evită s-o poarte, jucându-se cu ”cheia către lumea de dincolo” – dispozitivul vândut aproape în fiecare intersecție cu ajutorul căruia se minte mașina că centura e pusă, și a ajuns să se gândească la siguranță rutieră cu ajutorul informațiilor partajate plin Cloud.

Apoi, vă invităm să uitați tot ceea ce știați despre Opel Insignia și să faceți cunoștință cu ”Le dernier Admiral”, trecând în revistă cei 80 de ani de experiență Opel în lumea automobilelor mari, de la Admiral A (1937) și până în prezent. #ÎnGaraj, RPM a avut o Mazda3 Sport SkyActive G120. In #ÎnTeren am pus la încercare sistemul inteligent de tracțiune integrală BMW xDrive, valsând fără emoții în noroi.

Pentru pasionații de călătorii pe patru roți, avem un ”Jeep Safari în Paphos” și o invitație în lumea cailor putere – Ferrari World, primul parc tematic Ferrari din Europa, care și-a deschis porțile lângă Barcelona.

Lectură plăcută și drumuri fără evenimente!

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...
Ultima oră
Pe aceeași temă