GALERIE FOTO. Dacia vinde 500 de Duster Pick-Up modificate către OMV Petrom

de Paul Filimon , 07 octombrie 2014 - stire actualizata la ora 16:35, 07 octombrie 2014

Dacia a vândut deja către OMV Petrom primul lot de 10  Duster Pick-Up modificate, dintr-un total de peste 500 care urmează să fie fabricate până la sfârşitul anului viitor, informează Mediafax.Acest model este produs special pentru a răspunde cerinţelor OMV Petrom. Mașinile sunt derivate din modelul 4x4 de serie şi sunt echipate cu motorul 1.5 dCi, de 110 CP.

"Vehiculele utilitare de teren sunt esenţiale pentru activitatea noastră. OMV Petrom are peste 9.000 de sonde active, care necesită monitorizare şi mentenanţă. Multe dintre ele sunt situate departe de drumurile naţionale şi de aici apare necesitatea unor vehicule de teren cu care să putem transporta şi echipamente. Sunt mulţumit că vom putea folosi vehicule româneşti şi pentru aceste sarcini, în condiţiile în care vom putea reduce şi costurile în acelaşi timp", a declarat în comunicat Gabriel Selischi, membru al directoratului OMV Petrom și responsabil de activităţile de explorare şi producţie.

Dacia este controlată de grupul francez Renaul, OMV Petrom aparține grupului austriac OMV, iar Romturingia este o firmă independentă de caroserii.

foto: diacaf.ro

Comentarii

  • Mircea

    07 octombrie 2014 17:23

    Este 2014. Au trecut 10 zece ani de hoție, de când guvernul PDSR a dat petrolul românesc pe mâna austriecilor. De ce nu zboară din țară OMV? NU este nevoie să continue să aibă câștig de 100 de ori mai mare decât investiția. OUT omv ! OUT urmașii PDSR ! OUT !

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design