21.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialA treia generație de soluții de iluminare DRL Philips

A treia generație de soluții de iluminare DRL Philips

Cu designul optic reînnoit, a treia generație de soluții de iluminare DRL Philips combină stilul superior și vizibilitatea sporită.

Din dorința de a reduce numărul de accidente rutiere, nu mai puțin de 17 țări, între care și România, au introdus în Codul Rutier norme privind obligativitatea folosirii luminilor de întâlnire pe timp de zi în timpul deplasărilor în afara localității. Mai mult, legislația europeană prevede echiparea obligatorie a tuturor autoturismelor noi și camionetelor mici produse începând din anul 2011 cu lumini de întâlnire pe timp de zi (Daytime Running Light sau DRL). În plus, începând din august 2012 această măsură a fost aplicată și în cazul camioanelor și autobuzelor.

Philips Automotive și-a asumat rolul de pionier în crearea nișei dedicate dispozitivelor DRL aftermarket menite să echipeze automobilele produse înainte de 2011. Iar Philips DRL9, a treia generație de astfel de soluții, oferă vizibilitate sporită și un aspect îmbunătățit, care va scoate în evidență mașina dumneavoastră.

Noul design optic este format din 9 puncte LED în fiecare modul, oferind un iluminat stilat și uniform, similar unuia oferit de o bară luminoasă. Dispozitivul se poate monta în  unghiuri de până la  +/-40° față de planul orizontal, +/-2° pe verticală, +/-32° în diagonală.

DRL9 este omologat conform ECE R87 (legal pentru drum) și este compatibil cu mașini hibride, electrice și cu sistem start-stop. Carcasa este din aluminiu, rezistentă la apă, sare, praf sau nisip, iar geamul este testat pentru rezistența la impactul cu pietrișul.

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă o gamă diversificată de produse pentru sănătate şi confort, axată pe îmbunătăţirea vieţilor oamenilor prin inovaţie plină semnificaţie în domeniile sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului. Cu sediul în Olanda, Philips are aproximativ 115.000 angajaţi, cu vânzări şi servicii în mai mult de 100 de ţări. Compania este lider în domeniul cardiologiei, medicinei de urgenţă şi îngrijirii la domiciliu, soluţiilor de iluminat eficientă şi aplicaţiilor de iluminat noi, precum şi bărbieririi şi îngrijirii bărbii la bărbaţi şi igienei orale. Puteţi găsi noutăţi de la Philips la www.philips.com/newscenter.

Cele mai citite

Premierul slovac Robert Fico primește din nou o amenințare

Robert Fico, premierul Slovaciei, a primit o scrisoare care conținea un glonț din partea unui expeditor necunoscut, a anunțat guvernul de la Bratislava, miercuri,...

Ministrul Sănătății din Liban: Țara este în război/500000 de persoane au fost strămutate

Ministrul Sănătății din Liban, Firass Abiad, a declarat că țara este "deja în război", iar aproape jumătate de milion de persoane au fost strămutate...

Israelul a lovit „peste 2.000 de ţinte teroriste” ale grupării Hezbollah în Liban

Armata israeliană a declarat miercuri seara că a lovit "peste 2.000 de ţinte teroriste" ale grupării Hezbollah în Liban în ultimele trei zile, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă