19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Un rugbist român a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, pe...

VIDEO. Un rugbist român a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, pe stadionul Wembley

Rubgistul Florin Surugiu şi-a cerut iubita în căsătorie, duminică, pe stadionul Wembley, după meciul pierdut de România, scor 10-44, la Cupa Mondială de rugby din Anglia, relatează Mediafax.

Surugiu, care a evoluat în meciul cu Irlanda din postura de rezervă, a îngenuncheat în faţa iubitei sale şi i-a înmânat inelul de logodnă, pe stadionul Wembley, la finalul meciului cu Irlanda, în aplauzele coechipierilor săi şi a stafului tehnic, conform imaginilor de pe pagina de Facebook a competiţiei engleze.

Reprezentativa de rugby a României a fost învinsă, duminică, pe stadionul Wembley din Londra, de selecţionata Irlandei, cu scorul de 44-10 (18-3), în cel de-al doilea meci al „Stejarilor” în grupa D de la Cupa Mondială din Anglia.

 

Cele mai citite

Victorie răsunătoare pentru echipa lui Xavi Pascual în Liga Campionilor!

Fostul antrenor dinamovist Xavi Pascual a obținut o victorie impresionantă la cârma echipei Veszprem, învingând PSG cu scorul de 41-28 în grupele Ligii Campionilor...

Țara vecină cu România care reintroduce serviciul militar obligatoriu

Guvernul Serbiei a aprobat vineri reintroducerea serviciului militar obligatoriu, o măsură eliminată în urmă cu 15 ani, conform declarațiilor președintelui Aleksandar Vucic. Președintele a considerat...
Ultima oră
Pe aceeași temă