10.2 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăSpecialSurprizele continuă la Indian Wells: Caroline Wozniacki, eliminată de copilul minune al...

Surprizele continuă la Indian Wells: Caroline Wozniacki, eliminată de copilul minune al Elveției

Indian Wells 2015 continuă să fie un turneu al surprizelor, după ce noi favorite au fost eliminate de jucătoare mai slab cotate. În special unul dintre meciuri a făcut valuri în întreaga lume.

Una dintre cele mai experimentate jucătoare de pe hard-ul american și fost lider mondial, Caroline Wozniacki (Danemarca, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4), a fost eliminată, în turul al treilea, de Belinda Bencici (Elveția, cap de serie 31, 37 WTA), care pe 10 martie a împlinit abia 18 ani. Jucătoarea elvețiană s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4. 

Urmărește și Live Text Halep – Pliskova: ora 24.00. La Indian Wells 2015 se reeditează finala de la Dubai

O altă surpriză a fost eliminarea Anei Ivanovici (Serbia, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5), cu scorul de 6-2, 5-7, 6-2, de către Caroline Garcia (Franţa, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 25).

Lesia Ţurenko (Ucraina, locul 85 WTA), venită din calificări, a eliminat-o pe Alize Cornet (Franţa, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 20), cu scorul de 7-5, 1-6, 6-2.

Tot în turul al treilea a părăsit competiția și Sara Errani (Italia, cap de serie 11, 12 WTA), care a fost învinsă, de Sabine Lisicki (Germania, cap de serie 24, 30 WTA), cu scorul de 6-4, 6-2.

Partidele din optimile de finală se vor disputa începând de marţi până joi. Simona Halep, locul 3 WTA, joacă, în noaptea de marți, împotriva Karolinei Pliskova.

Cele mai citite

Percheziții domiciliare într-un dosar ce investighează infracțiuni de înșelăciune în domeniul asigurărilor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu echipe din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca și Dej, desfășoară 11 percheziții domiciliare într-un dosar...

Top 3 cele mai inovatoare activități de teambuilding indoor în 2024

Știai că investițiile în activități de team building au crescut semnificativ în ultimii ani? Și nu este de mirare! Aceste experiențe aduc numeroase beneficii, de...

AEK Atena și PAOK Salonic au remizat 1-1 în derby-ul din Grecia! Răzvan Lucescu a avut o criză de nervi

AEK Atena și PAOK Salonic au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 8-a din campionatul grec, într-o confruntare marcată de tensiuni pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă