19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep a revenit in tara: Am câștigat cel mai important trofeu...

Simona Halep a revenit in tara: Am câștigat cel mai important trofeu al meu. Fiecare meci a fost special în felul lui și finala de la Indian Wells a fost specială

Simona Halep s-a întors sâmbătă în țară, după aproximativ o lună petrecută în Statele Unite, unde a participal la turneele de la Indian Wells și Miami, informeaza B1.ro. 

Românca a fost așteptată pe aeroportul Henri Coandă de zeci de fani care au întâmpinat-o cu flori. 

Simona Halep a declarat, după ce, timp de câteva minute, a făcut fotografii cu fanii săi, că nu se aștepata să fie întâmpinată de atâția oameni la revenirea în țară. 

”Nu mă așteptam să fie atât de multă lume și să vrea o poză cu mine. A fost emoționant”, a spus Simona, care ocupă locul 3 WTA. 

Referitor la cele două turnee la care a participat tenismena a declarat că fiecare meci pe care l-a jucat a fost special și că, în urma acestor competiții, a căpătat mai multă încredere în ea.

”A fost o deplasare foarte bună pentru mine, mi-a dat încredere. Important este să mă bucur acum și că îmi iau din aceste turnee încrederea pentru cele din viitor. Am câștigat cel mai important trofeu al meu. Fiecare meci a fost special în felul lui și finala de la Indian Wells a fost specială”, a spus Halep, adăugând că nu crede că va participa la turneul de la Toronto. 

În ceea ce privește confruntarea avută cu Serena Williams în semifinala de a Miami, Halep a spus că este mulțumită pentru că putut face un meci bun împotriva numărului 1 mondial.

„Mă bucur că am putut să joc bine și cu Serena. Am avut un meci bun contra ei. Am rămas acolo concentrată și am luptat până la sfârșit. Am învățat multe din meciul acesta. Pentru mine este un model și o respect pentru ceea ce face. Niciun om nu este imposibil de învins, dar ea este cea mai bună, are o experiență foarte mare și are și feeling-ul de campion”, a mai spus Halep.  

Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă