Simona Halep, lăudată de preşedintele WTA: Este o sportivă exemplară

de Iulia Iancu , 10 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 21:42, 10 octombrie 2017
Simona Halep, lăudată de preşedintele WTA: Este o sportivă exemplară

Preşedintele Asociaţiei de Tenis Feminin (WTA), Steve Simon, a lăudat-o pe Simona Halep, noul număr 1 mondial, afirmând că este o sportivă exemplară şi merită să fie în topul clasamentului, potrivit Mediafax.

"Să ajungi numărul 1 mondial arată o dedicare şi o implicare incredibile şi aş vrea să o felicit pe Simona. Ea este o sportivă exemplară, atât în teren cât şi în afara lui, reuşind un sezon foarte bun. Merită acest moment fantastic al carierei sale", a declarat Simon, conform site-ului wtatennis.com.

Simona Halep a ajuns lider mondial după ce a învins-o pe Jenela Ostapenko (Letonia), în semifinalele turneului de la Beijing, şi va merge la Turneul Campioanelor din postura de număr 1 WTA.

Halep este prima jucătoare din România care ajunge pe primul loc WTA. La masculin, Ilie Năstase a fost primul lider mondial din istorie, în perioada 1973-1974. Năstase s-a menţinut pe primul loc în clasamentul ATP timp de 40 de săptămâni.

Comentarii

 • antipesede

  14 octombrie 2017 14:24

  Daca nu sunt chibitii - antichibitii care parlavragesc, se trezi madam LUTZA R ... Cum pot unii concetateni sa mazgaleasca orice, cu lipsa de bun simt. Aici se anunta de catre presedintele WTA ca ROMÂNIA are un sportiv exemplar ... iar mada LUTZA ... da împrumuturi personale. Rushine LUTZA. Felicitari drei Simona HALEP!

  raspunde comentariului
 • Luta Roxana

  10 octombrie 2017 23:28

  "OFERTA ORGANIZAȚIONALĂ PENTRU TOȚI APLICĂ ACUM"Căutați investiții și împrumuturi personale? Nu căutați mai mult pentru că sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut aici! Doamna Helen Wilson, un împrumut de împrumut a cărui societate de împrumut oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și la un preț accesibil de 2. Vă rugăm să ne contactați astăzi pentru împrumutul dvs. prin e-mail la helenwilson719gmail.comMulțumesc.

  Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

  Dezvoltat de Bluebay Design