14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialRuzici: "Echipa a făcut totul pentru ca Halep să fie într-o stare...

Ruzici: „Echipa a făcut totul pentru ca Halep să fie într-o stare perfectă”

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a spus că echipa a făcut totul pentru românca de pe locul 2 mondial, pentru a se afla într-o stare mentală perfectă. 

„Simona a avut o revenire extraordinară după întreruperea cu ploaia, şi-a dat în sfârşit drumul la picioare, la braţ, la minte, şi-a regăsit luciditatea şi dorinţa absolută de a câştiga.Toată echipa a facut maximum pentru ca ea să fie astăzi într-o stare mentală perfectă”, a declarat Ruzici.

Citește și US Open: Prima reacție a Simonei Halep, după calificarea în semifinale. Cum a revenit în meciul cu Azarenka

Singura câştigătoare din România a unui Grand Slam, Virginia Ruzici s-a aflat în tribune la US Open, la meciul Simonei, alături de Nadia Comăneci și Horia Tecău.

Simona Halep, a 2-a favorită a turneului, s-a calificat, în semifinalele US Open, după ce a eliminat-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe bielorusa Victoria Azarenka, cap de serie numărul 20.

Partida a durat două ore şi 40 minute şi la capătul ei Halep a reuşit a treia calificare în penultimul act al unui Grand Slam, după Roland Garros şi Wimbledon, ambele în 2014.

Citește și Simona Halep, victorie FANTASTICĂ în fața Victoriei Azarenka. Cea mai bună performanță la US Open!

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă