14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialRoland Garros: Tecău și Srebotnik, eliminați în semifinale, la dublu mixt

Roland Garros: Tecău și Srebotnik, eliminați în semifinale, la dublu mixt

Perechea Horia Tecău/Katarina Srebotnik (România/Slovenia) a fost eliminată în semifinalele turneului de la Roland Garros, de către cuplul american Bethanie Mattek-Sands/Mike Bryan, cap de serie numărul 2.

Tecău şi Srebotnik au fost învinşi, în semifinale, cu scorul de 4-6, 6-3, 10-8, după o oră şi nouă minute, potrivit Mediafax.

În finala probei de dublu mixt, Bethanie Mattek-Sands şi Mike Bryan vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Jie Zheng/Henri Kontinen (China/Finlanda) şi cuplul Lucie Hradecka/Marcin Matkowski (Cehia/Polonia).

Pentru performanţa reuşită la dublu mixt, Tecău şi Srebotnik vor primi un cec în valoare totală de 28.000 de euro.

Horia Tecău a câştigat în 2012 proba de dublu mixt la Australian Open, alături de sportiva americană Bethanie Mattek-Sands, iar în 2014 a ajuns până în finală la Melbourne, alături de indianca Sania Mirza.

Tecău va juca și în semifinale la dublu masculin, acolo unde face pereche cu Jean-Julien Rojer.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă