16.1 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialJucător de golf, răpit în Honolulu. Continuarea, ca într-un film prost

Jucător de golf, răpit în Honolulu. Continuarea, ca într-un film prost

Robert Allenby, jucător de golf în cadrul circuitului profesionist, a fost răpit, bătut și jefuit în Honolulu, SUA. Australian s-a trezit apoi abandonat într-un parc din apropierea locului în care a fost răpit.

Allenby, 43 de ani, se afla la un bar din apropiere de plaja Waikiki, un cartier al Honolulu (Hawaii, SUA), împreună cu un prieten. Incidentul a avut loc în momentul în care prietenul său a lipsit timp de câteva minute. "Am plătit consumaţia, el s-a dus la toaletă şi apoi îmi amintesc doar că m-am trezit într-un parc la câţiva kilometri de bar", a explicat australianul ulterior.

Jucătorul de golf s-a trezit cu mai multe contuzii pe față, fără portofel și telefon. Din acest motiv este cercetată pista unui posibil jaf, care a mers prost și s-a transformat apoi într-o răpire. Nimeni nu-și poate explica de ce jucătorul de golf a fost bătut cu bestialitate și lăsat inconștient, de vreme ce atacatorii nu au plănuit o răpire, ci un jaf.

"O femeie mi-a spus că a văzut mai mulţi bărbaţi aruncându-mă dintr-o maşină. Probabil că atunci m-am lovit la faţă", a mai spus Allenby. El a fost ajutat de un localnic pentru a reveni la hotelul în care era cazat, după care a anunțat poliția locală. Allenby este bucuros că a scăpat cu viață și a declarat că nu-l mai interesează faptul că a fost jefuit.

Cea mai înaltă poziție ocupată de Allenby în cariera sa a fost locul 14 mondial, în 2008, însă în prezent este numărul 78.

Cele mai citite

Ce să alegi între un SRL și un PFA în 2024?

Răspunsul la această întrebare nu poate fi unul general valabil, ci din contra, depinde de particularitățile fiecărei afaceri în parte. În prezentul articol ne-am propus...

Două persoane au fost atacate de urs în Brașov și au ajuns la spital

Două persoane au fost atacate de un urs, duminică seară, în localitatea Crizbav din județul Brașov. Victimele sunt o fată de 14 ani, însărcinată...

Ce să alegi între un SRL și un PFA în 2024?

Răspunsul la această întrebare nu poate fi unul general valabil, ci din contra, depinde de particularitățile fiecărei afaceri în parte. În prezentul articol ne-am propus...
Ultima oră
Pe aceeași temă