10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. TOP Jucători la Năstase-Țiriac Trophy 2015. Copilul minune vine la București

FOTO. TOP Jucători la Năstase-Țiriac Trophy 2015. Copilul minune vine la București

Turneul ATP 250 de la Bucureș™ti, BRD Năƒstase-Țširiac Trophy, va alinia la fileu, la ediț›ia din acest an, cel mai compact lot din istoria sa. Printre vedete se numărムGilles Simone, dar ș™i unul dintre copiii minune ai tenisului.

Principalul favorit al turneului va fi număƒrul 14 mondial, francezul Gilles Simone (30 de ani), triplu campion la Bucureș™ti (2007, 2008 ș™i 2012). Ultimele 3 titluri ale francezului sunt cele de la Marseille (2015), Metz (2013) ș™i Bucureș™ti ( 2012). Însムpoate cea mai mare realizare a sa din ultimii ani este disputarea finalei Masters-ului 1000 de la Shanghai (2014).

Vezi în galeria foto, de mai sus, capii de serie ș™i alț›i jucăƒtori importanț›i de la Bucureș™ti

Citeș™te ș™i Năƒstase-Țširiac Trophy 2015: 20 ani de tenis la Bucureș™ti. Cât costムun bilet la turneul ATP

Un loc aparte în lista oficialムa turneului îl va avea Borna Colic (60 ATP), croatul în vârstムde 18 ani, care l-a învins în doar douムseturi pe număƒrul 4 mondial, Andy Murray, anul acesta, la Dubai (ATP 500). Croatul se oprea atunci în semifinale, unde era învins de Roger Federer, fostul lider mondial, însムaceasta a fost cea mai mare performanțムa carierei sale. Tot la simplu, cel mai în formă jucăƒtor de tenis român de la simplu, Marius Copil (168 ATP, 24 ani), va lua ș™i el startul.

Citește și Nastase-Tiriac Trophy 2015. Ilie Nastase: “Turneul e in crestere. Pentru un stadion nou trebuie sa cautam sponsori”

De asemenea, printre cei mai aș™teptaț›i jucăƒtori, la Bucureș™ti, sunt Horia Tecăƒu ș™i Florin Mergea, primii capi de serie de la dublu, care vor evolua alături de coechipierii lor, Jean-Julien Rojer (Olanda), respectiv Dominic Inglot (Marea Britanie). 

Lista de jucăƒtori din acest an este cea mai compactムdin istoria turneului, dupムce primul favorit ocupムlocul 14 mondial, iar ultimul clasat este pe poziț›ia 71.

Turneul va avea premii totale în valoare de 450.000 euro, iar costurile totale ale turneului vor fi de 1 milion euro.

Vezi și FOTO. Cum arata trofeul de la BRD Nastase-Tiriac Trophy 2015

 

Cele mai citite

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Regele Charles își reia activitățile publice. “A înregistrat progrese încurajatoare în tratamentul împotriva cancerului”, afirmă medicii

Regele Charles al Marii Britanii va reveni săptămâna viitoare la îndatoririle publice pentru prima dată de când a fost diagnosticat cu cancer. Acesta face...
Ultima oră
Pe aceeași temă