9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua București, noul lider în Liga 1, pentru prima dată în acest...

Steaua București, noul lider în Liga 1, pentru prima dată în acest sezon

Steaua s-a impus în faţa Pandurilor Târgu-Jiu, într-o partidă jucată, miercuri seară, la Turnu Severin scor 0-1, graţie unui penalty controversat transformat de Nicușor Stanciu, acordat în ultimele minute ale meciului, la un hands comis de Ioan Hora.

Arbitrul partidei, bucureșteanul Marius Avram, a avut o prestație care a nemulțumit total formația gazdă. Atacantul roș-albaștrilor, Ciprian Marica, a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo, însă a rezistat pe teren doar 17 minute.

Partida nu a fost lipsită de incidente. Cu cinci minute înainte de pauză, Filip Mrzljak fotbalistul gazdelor  a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Adi Popa, iar decizia a stârnit nemulţumire în tabăra echipei din Târgu Jiu. Decizia lui Marius Avram i-a înfuriat pe gorjeni, iar Săpunaru a fost foarte vehement în a-l reclama pe centralul partidei.

Jucătorii Pandurilor s-au strâns la mijlocul terenului, în jurul lui Avram, iar Cristi Săpunaru s-a năpustit către arbitru, fiind împins de acesta cu mâna. Spiritele s-au calmat, în cele din urmă, după câteva minute bune de proteste.

Steaua a mai cerut un penalty în prima repriză, la intervenţia lui Cristi Săpunaru asupra lui Adi Popa în careu, însă Marius Avram a lăsat jocul să continue.Steaua venea după victoria obţinută cu 3-1 pe terenul Viitorului, în timp ce Pandurii au remizat etapa trecută pe terenul lui Dinamo, scor 1-1.

Steaua așteaptă acum derby-ul cu marea rivală Dinamo, care va avea loc în 10 aprilie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă