17.8 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăLifestyleMourinho, făcut K.O. de un star al lui Chelsea. Război pe Stamford...

Mourinho, făcut K.O. de un star al lui Chelsea. Război pe Stamford Bridge!

Relația dintre antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho și camerunezul Samuel Eto'o s-a transformat dintr-una de prietenie într-un conflict deschis, după ce jucătorul l-a catalogat pe tehnicianul portughez drept "marionetă" și "clovn". Eto'o a fost deranjat de declarațiile lui Mourinho, potrivit cărora camerunezul ar fi mai bătrân decât în buletin.

Cu toate că la început cei doi păreau doar să se tachineze pe marginea acestui subiect, uneori mai în glumă, alteori mai în serios, de această dată declarațiile camerunezului vor stârni cel mai probabil un război pe Stamford Bridge.

Camerunezul i-a răspuns lui Mourinho, într-un interviu publicat pe site-ul confederației africane de fotbal. "Contrar celor spuse de o marionetă despre vârsta mea, încă sunt în formă. La 33 de ani mă simt foarte bine. Am demonstrat că pot juca mai bine decât cei mai tineri. Şi aş mai vrea să spun că nu voi pleca în SUA sau în Orientul Mijlociu. Voi continua să joc la nivel înalt. Voi continua să joc în Liga Campionilor. Relaţia mea cu această competiţie este departe de a se fi terminat. Nu vă voi spune unde voi juca, dar voi fi la cel mai înalt nivel. Am 33 de ani şi mai am de jucat la două turnee de Cupă Mondială. Alţi fotbalişti au jucat până la 41 de ani. Deci pot continua".

Cu doar o săptămână în urmă atacantul lui Chelsea spunea că Mourinho este un "clovn", după ce portughezul a declarat că  "Eto'o are 32 de ani sau 35, cine ştie?".

Afirmația lui Mourinho nu l-a deranjat foarte mult pe portughez, prima sa replică fiind imitarea mersului unui om bătrân. Totuși atitudinea sa s-a schimbat, deși cei doi declarau la un moment dat cu sunt în relații de amiciție.

 "Am 33 de ani şi nu trebuie să credeţi altceva pentru că un clovn m-a făcut bătrân. Şi puteţi observa că bătrânul a fost mai bun decât tinerii", a mai declarat Eto'o săptămâna trecută.

Eto'o și Mourinho se cunosc încă de pe vremea când cei doi lucrau împreună la Inter Milan.

Cupa Mondială din acest an este a patra pentru camerunez, el participând la turneele finale din 1998, 2002 și 2010. De această dată Camerun evoluează în grupa A, unde va întâlni echipele Braziliei, Croaţiei şi Mexicului.

Cele mai citite

Eveniment dedicat iubitorilor de șampanie și vinuri, organizat la București

Pe 3 octombrie, la The Villa din București (Str. Negustori 16), va avea loc prima ediție a evenimentului Champagne Bucharest, dedicat pasionaților de șampanie...

România, printre ultimele în UE la colectarea deșeurilor electronice: doar 31,7% reciclate în 2021, față de ținta de 65%

România s-a clasat în 2021 printre ultimele țări din UE în ceea ce privește colectarea deșeurilor din echipamente electrice și electronice (DEEE), cu un...

Cod galben de ploi torențiale pentru 9 județe din țară

Avertizarea meteo este valabilă pentru joi, în intervalul 19 septembrie, ora 03 – 19 septembrie, ora 18 În Moldova și în nordul Dobrogei vor fi perioade...
Ultima oră
Pe aceeași temă