16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleMircea Lucescu, șocat de decesul lui Manea: Știam că mai există o...

Mircea Lucescu, șocat de decesul lui Manea: Știam că mai există o speranță

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost surprins de faptul că fostul președinte al Rapidului, Nicolae Manea a decedat. Lucescu a declarat că știa că starea de sănătate a lui Manea trebuia să se îmbunătățească.

"Nu pot să cred! Ştiu că mai exista o speranţă. Vorbisem cu fiul lui, cu Florin, şi mi-a spus că e posibil să mai reziste câteva luni. Ştiam că este într-o situaţie grea, dar toţi speram că se poate ameliora starea lui. Ce rău îmi pare! Să te stingi în 2-3 luni… E prea repede!", a declarat Mircea Lucescu, potrivit Mediafax.

Mircea Lucescu a adăugat că Nicolae a fost un partener excelent în perioada în care au colaborat la Rapid, când giuleştenii au câştigat Cupa României şi campionatul (1998/1999). "Îl cunosc de când eram jucători. Eu eram la Dinamo, el la Rapid. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa lui. Foarte devotat ca jucător şi foarte ataşat de tot ceea ce a însemnat Rapid. Pentru mine a fost un partener excelent în vremea când am fost la Rapid. Un băiat inteligent, cu foarte mult bun-simţ", a menţionat Lucescu.

Fostul jucător, antrenor şi oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea, a încetat din viaţă, luni dimineaţă, la vârsta de 60 de ani, a anunţat gruparea giuleşteană.

Nicolae Manea a evoluat la Rapid în perioada 1973-1987, iar apoi a antrenat echipa giuleşteană în mai multe rânduri.

În ianuarie, Nicolae Manea a preluat funcţia de preşedinte al FC Rapid, pe care a ocupat-o până la 3 octombrie.

Înmormântarea lui Nicolae Manea va avea loc, miercuri, la cimitirul Străuleşti 2.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă