13.2 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăLifestyleMApN are VALOARE, dar n-are ECHIPĂ. Ministrul Motoc a cerut o analiză...

MApN are VALOARE, dar n-are ECHIPĂ. Ministrul Motoc a cerut o analiză asupra stadionului de fotbal Steaua

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a cerut o analiză asupra situației paradoxale a stadionului de fotbal Steaua.

După cum se știe, fosta echipă de fotbal Steaua, numită acum FCSB, este deținută de omul de afaceri Gigi Becali.

În schimb, stadionul Steaua, din Bulevardul Ghencea, a rămas în proprietatea statului și în administrarea Ministerului Apărării Naționale. Doar că MApN, deși are un club sportiv cu mai multe secții, nu are și o echipă de fotbal care să folosească stadionul Ghencea.

În acest context, ministrul Motoc „a dispus constituirea unei comisii, la nivelul Ministerului Apărării Naţionale, care să analizeze demersurile întreprinse până în prezent de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti în relaţia cu clubul de fotbal reprezentat de către FCSB”.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de MApN, „în baza rezultatelor procesului de analiză, comisia va propune, printr-un raport ce va fi înaintat ministrului, măsurile optime care pot fi luate de MApN în vederea valorificării mărcii „Steaua” şi utilizării stadionului de fotbal”.

Stadionul Steaua, aflat în proprietatea statului şi în administrarea ministerului, ar urma să fie utilizat „în condiţii de legalitate şi eficienţă economică, precum şi într-un cadru de transparenţă deplină”.

Citește și: CRJI: Gabriel Oprea a dat petreceri de 165.000 de lei în Ministerul Apărării

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Hackerii iranieni au trimis informații despre campania lui Trump, în tabăra democraților

Un purtător de cuvânt al campaniei vicepreședintelui Kamala Harris a spus că doar „câteva persoane au fost vizate de aceste e-mailuri” Hackerii iranieni au luat...

Medic stomatolog condamnat la zece ani de închisoare pentru lipsire de libertate și agresiune sexuală asupra influenceriței Lolrelai

Un cutremur a zguduit lumea medicinei dentare după ce medicul Costin Iulian Berechet a fost condamnat la zece ani de închisoare cu executare. Berechet,...

Focar de infecții la una dintre cele mai mari maternități din București

Un focar de infecții a fost depistat la una dintre cele mai mari maternități din București, unde mai multe paciente susțin că au contractat...
Ultima oră
Pe aceeași temă