26.6 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăLifestyleJuventus a pus ochii pe Andrei Ivan, românul nu vrea să plece...

Juventus a pus ochii pe Andrei Ivan, românul nu vrea să plece de la Craiova

Încurcate sunt căile fotbalului la Craiova. Juventus Torino a oferit 500.000 de euro clubului CSU Craiova pentru jumătate din drepturile federative ale internaţionalului de juniori Andrei Ivan.

Fotbalistul de 17 ani a spus că nu ştie nimic despre o astfel de ofertă şi că nici măcar nu îl interesează-acum vrea să joace la Craiova.

"Eu nu ştiu dacă am avut ofertă de la Juventus sau nu. Ştie mai multe lucruri impresarul meu Sorin Paraschiv. Dar eu nu vreau să plec din Bănie, îmi doresc să mai stau un an-doi, să facem performanţe, mai apoi să fiu transferat în străinătate", a spus Ivan, într-o conferinţă de presă, conform site-ului oficial al grupării oltene, scrie Mediafax.

Autor al unui gol în partida cu Steaua, scor 1-3, din etapa precedentă, atacantul este convins că va marca şi în meciul cu FC Viitorul de mâine. "Dacă voi intra, voi da gol. Reuşita din meciul cu Steaua nu prea m-a mai interesat, dat fiind că nu a contat pentru puncte. Cu Viitorul va fi un meci greu, nu trebuie să tratăm de sus adversarul. Nu contrează faptul că întâlnim juniori sau bătrâni, important este să câştigăm", a adăugat fotbalistul.

Conducerea CSU Craiova a refuzat oferta, fiind de acord să înstrăineze jumătate din drepturile federative doar în schimbul sumei de trei milioane de euro, potrivit site-ului revistei oficiale a clubului.

Echipa CS Universitatea Craiova întâlneşte, mâine, de la ora 18.30, pe teren propriu, formaţia FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

 

Cele mai citite

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...

VIDEO. Julian Assange a fost eliberat

"Julian Assange este liber", părăsind Marea Britanie şi închisoarea de înaltă securitate de lângă Londra unde a fost încarcerat timp de cinci ani, a...

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...
Ultima oră
Pe aceeași temă