10.2 C
București
joi, 17 octombrie 2024
AcasăLifestyleEste liber la accesul în peluzele stadionului Ilie Oană

Este liber la accesul în peluzele stadionului Ilie Oană

Este liber la accesul în peluzele stadionului Ilie Oană după ce Comisia de Recurs a FRF a desfiinţat hotărârea Comisiei de Disciplină din 22 octombrie prin care Petrolul fusese sancţionat cu închiderea celor două peluze pentru şase meciuri.

De asemenea, Comisia de Recurs a redus penalitatea sportivă primită de gruparea prahoveană de la 30.000 la 10.000 de lei.

"Comisia admite recursul. Desfiinţează hotărârea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. În temeiul art. 83.2, lit.d din Regulamentul Disciplinar sancţionează clubul FC Petrolul Ploieşti cu o penalitate sportivă de 10.000 lei. Definitivă şi executorie. Cu recurs la TAS în 21 de zile de la comunicare", se menţionează în soluţia Comisiei de Recurs publicată pe site-ul citat.

Clubul Petrolul Ploieşti a fost sancţionat, la 22 octombrie, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea accesului spectatorilor la peluzele stadionului propriu pentru şase jocuri şi cu 30.000 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ din cadrul etapei a XI-a a Ligii I.

Din suspendarea primită iniţial, formaţia Petrolul a ispăşit doar o etapă, disputând fără spectatori la peluze meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

Cele mai citite

SUA acuză Rusia de amestec în alegerile de duminică din Republica Moldova

Statele Unite(SUA) acuză Rusia că încearcă să influenţeze alegerile de duminică din Republica Moldova. Potrivit oficialilor de la Casa Albă, Moscova a cheltuit până...

România vizează peste 2.800 km de drumuri rapide până în 2030, conform Ministerului Transporturilor

Ministerul Transporturilor și-a propus ca România să atingă un total de peste 2.800 km de drum rapid până în anul 2030, cu proiecte cheie...

Israelul dezminte că forțele sale armate au făcut „ținte” din Căştile albastre ale ONU în Liban

Israelul a asigurat miercuri seara că pentru armata sa Căştile albastre "nu sunt o ţintă", după ce ONU a afirmat că un tanc israelian...
Ultima oră
Pe aceeași temă