22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleCORESPONDENȚĂ. Tricolorii au ajuns la Lyon unde se joacă România-Albania

CORESPONDENȚĂ. Tricolorii au ajuns la Lyon unde se joacă România-Albania

Reprezentativa de fotbal a României a făcut deplasarea sâmbătă dimineață la Lyon, acolo unde duminică de la ora 22:00 va întâlni pe Albania în ultimul meci din grupa A.

Delegația României a parcurs cei aproape 500 de kilometri între Paris și Lyon cu trenul de mare viteză în aproape două ore aceasta fiind cosiderată cea mai bună variantă de către staful tehnic al României pentru a mai reduce din factorul de oboseală deja instalat. 

În cursul zilei, tricolorii au programat antrenamentul oficial dinaintea jocului cu Albania. Programată inițial pe Stade de Lyon, ședința de pregătire a fost mutată la Plaine de jeux de Gerland, vechiul stadion al formației OL Lyon începând cu ora 20:30.

Oficialii celor două reprezentative au fost rugați să accepte această varianta din cauza ploilor care în ultimele zile au cazut foarte intens.

Cea mai mare problemă a selecționerului Iordănescu rămân accidentările din partida contra Elveției final 1-1. Răzvan Raț, Mihai Pintilii și Steliano Filip au șanse minime să evolueze cu albanezii.

În aceste condiții, selecționerul este nevoit să modifice din nou distribuția de start după ce în partida  cu elvețienii a preferat să introducă 4 noi fotbaliști fața de prima confruntare cu Franța.

Partida România – Albania este programată duminică, 19 iunie, de la ora locală 21:00 (22:00 ora României), pe Stade de Lyon.

 

Cele mai citite

Dialog satiric despre cum să îngropi afacerile românești

– Mata urlai așa? A murit răposatul? – Aș! Făceam vocalize. Repetam pentru înmormântarea de mâine. Client sau rudă? – Îmi dai voie! Pafta Viorel!...

Dinamo, în pericol! Selmani riscă suspendarea în meciul cu Oțelul

Astrit Selmani, atacantul kosovar al lui Dinamo, riscă suspendarea dacă va primi un cartonaș galben în confruntarea cu Oțelul Galați, un scenariu care ar...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...
Ultima oră
Pe aceeași temă