10.2 C
București
joi, 17 octombrie 2024
AcasăLifestyleBurleanu a semnat dispoziţia de încadrare a fostului preşedinte CCA, Vasile Avram....

Burleanu a semnat dispoziţia de încadrare a fostului preşedinte CCA, Vasile Avram. CCA este condus însă de Kyros Vassaras.

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a semnat dispozişia de încadrare a fostului preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. CCA este condus în continuare de grecul Kyros Vassaras.

"Am semnat dispoziția de încadrare a domnului Vasile Avram în funcția de director de vineri, fiindcă eram puși în fața respectării unei decizii finale și irevocabile a instanței. Ce face, nu știu. L-am văzut pe holurile federației astăzi", a răspuns Burleanu unei întrebări referitoare la Vasile Avram, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă Vasile Avram trebuie să colaboreze cu președintele CCA Kyros Vassaras, Răzvan Burleanu a spus că este surprins de numărul mare de zile de concediu pe care le are Avram și că acesta ar putea intra într-un "concediu prelungit". "Cu siguranță situația domnului Vasile Avram va fi tranșată în zilele următoare. Eu am rămas surprins că domnul Vasile Avram are foarte multe zile de concediu, vreo 70 de zile de concediu, am înțeles că vrea să intre într-un concediu prelungit. Să vedem care-i situația domnului Vasile Avram", a declarat președintele FRF.

Acesta a subliniat că arbitrajul românesc este condus de Vassaras, "o persoană integră". "Domnul Kyros Vassaras conduce activitatea arbitrajului românesc și pot spune că o conduce bine. Trebuie să ne uităm că pe oricine ai pune în fruntea arbitrajului românesc, nu știu, fie că e grec, olandez sau neamț, lucrurile nu se pot întâmpla de pe o zi pe alta. Vorbim de un sistem care trebuie a fi corectat, de un sistem de promovare care o să vedeți că își dă roadele din iarna aceasta, în momentul în care vom avea pauza competițională, astfel încât nu știu, abia peste doi-trei ani de zile o să putem să vorbim de o responsabilitate pe care și-o poate asuma Kyros Vassaras. (…)Gândul cu care am plecat în momentul în care l-am nominalizat pe Kyros Vasaras că conducă președinția CCA a fost că este o persoană integră și avem nevoie de asemenea lucruri mai ales că știți foarte bine ce a însemnat arbitrajul românesc până nu cu mult timp în urmă", a adăugat Răzvan Burleanu.

Întrebat dacă următorul pas după aducerea unui străin la conducerea CCA este reprezentat de aducerea unor arbitri străini, Burleanu a declarat că în prezent arbitrii români se bucură de susținerea sa și că nemulțumirile privitoare la arbitri sunt generate de presiunea determinată de faptul că anul acesta vor retrograda șase echipe. "În ceea ce mă privește nu, pentru că în momentul de față arbitrii români se bucură de toată susținerea mea. În același timp, tot acest scandal și aceste nemulțumiri trebuie să le punem și pe seama faptului că vom avea șase echipe anul acesta care vor retrograda, ceea ce înseamnă că presiunea — amintiți-vă care a fost presiunea la finalul returului de campionat trecut — și în mod cert această presiune va continua și anul acesta, fiindcă ne aflăm, să spunem, într-o presiune mult mai mare", a comentat Burleanu.

 

Cele mai citite

Cum să îți găsești internshipul ideal: mai multe oportunități decât crezi și unde să le cauți

Găsirea unui internship care să îți ofere un start solid în carieră poate fi dificilă, dar opțiunile sunt numeroase dacă te informezi corect și...

Nicușor Dan ar fi tentat de o candidatură la președinția României

Întrebat miercuri seara în platoul TVR Info unde se vede peste 5 ani, primarul general al Capitalei a spus că își dorește să continue...

Israelul dezminte că forțele sale armate au făcut „ținte” din Căştile albastre ale ONU în Liban

Israelul a asigurat miercuri seara că pentru armata sa Căştile albastre "nu sunt o ţintă", după ce ONU a afirmat că un tanc israelian...
Ultima oră
Pe aceeași temă