8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleBecali: "Nu-mi pare rău de Gâlcă." Ce așteptări are de la Rădoi

Becali: “Nu-mi pare rău de Gâlcă.” Ce așteptări are de la Rădoi

Gigi Becali, finanțatorul clubului Steaua, a spus că nu-i pare rău că se va despărți de Costel Gâlcă, după ce tehnicianul a câștigat cu roș-albaștrii Cupa României. Becali are alte așteptări de la următorul antrenor, Mirel Rădoi.

“Nu-mi pare rău de Gâlcă, de ce să-mi pară rău? La fotbal nu este cu părutul rău. E vorba de contract. Când expiră contractul, salutare. Îi dau cât scrie şi La revedere. Eu sunt corect, dau banii. Îi fac o mulţumire publică lui Costel, pentru cele trei trofee. Ce vreau eu să fac la Steaua trebuie altceva, trebuie disciplină de fier, asta va face Mirel Rădoi. Cu Gâlcă zic că ne-am ajutat reciproc. Dacă nu aveam încredere în Mirel Rădoi, nu-l luam. Vor veni şase-şapte jucători, dar nu ştiu exact cine, pentru că dacă se vor cere bani mulţi pe ei, nu o să-i dau”, a declarat Becali, potrivit Mediafax.

Citește și Steaua a câștigat Cupa României, scor 3-0 cu U Cluj. Event, reușit la despărțirea de Gâlcă

Becali a afirmat că acest trofeu reprezintă o mare bucurie: “Pentru mine e o mare bucurie, să stai tu în puşcărie şi să iei campionatul în 2013 şi în 2014, apoi să ţi-l ia şi pe MM Stoica şi apoi să iei toate trei trofeele. Eu zic că asta nu e decât mâna lui Dumnezeu, ca să poţi să-i baţi pe toţi. Să stai în puşcărie, să-i baţi pe toţi la rând. Cum să stai tu în puşcărie şi fac 30 de milioane de la Liga Campionilor”, a adăugat oficialul stelist.

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 22-a oară în istorie, după ce a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în finala competiţiei.

Golurile au fost marcate de Adrian Popa ‘9 şi ’53 şi Raul Rusescu ’48.

Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă