15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSportAccident la Campionatul de Viteză în Coastă din Braşov

Accident la Campionatul de Viteză în Coastă din Braşov

Accidentul s-a produs duminică pe Drumul Poienii, în judeţul Braşov, când unul dintre piloţi a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un autoturism oprit pe marginea drumului.

“Pe DN1 E, zona Warthe, a avut loc un eveniment rutier. Un concurent a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturim care se afla parcat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a concurentului şi a doi spectatori care se aflau în interiorul autoturismului acroşat. Victimele au fost preluate de către ambulanţă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Ambulanţa a preluat atât pilotul, cât şi două femei aflate în maşina lovită.

Pilotul care a provocat accidentul participa la cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018, care s-a desfăşurat la Braşov.

Sâmbătă, un alt pilot din Timişoara a fost rănit la gleznă, după ce, la antrenamente, s-a oprit cu maşina într-un stâp de iluminat de pe marginea traseului.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă