30 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSpecialDâmboviţa: ACL acuză PSD că a distribuit, duminică, zeci de mii de...

Dâmboviţa: ACL acuză PSD că a distribuit, duminică, zeci de mii de manifeste denigratoare

Reprezentanţii ACL Dâmboviţa au făcut plângere la Poliție, acuzând PSD că a distribuit, în ziua votului, ”zeci de mii de manifeste cu texte denigratoare la adresa candidatului ACL”, în replică social-democrații susţinând că acuzaţiile sunt ”fără fundament, fără dovadă”, relatează Mediafax.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții ACL Dâmboviţa susțin că zeci de mii de materiale cu mesaje denigratoare la adresa candidatului ACL au fost împrăştiate, duminică dimineaţă, în municipiul Târgovişte şi în alte localităţi ale judeţului Dâmboviţa, ACL arătând că a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa despre această situaţie.

În documentul citat, reprezentanţii ACL Dâmboviţa susţin că ”activiștii PSD din Târgoviște au fost coordonați de consilierul local Andrei Albu, iar distribuirea s-a făcut cu taximetre, dar și cu autoturisme personale”, materialele fiind aruncate pe străzi. În sprijinul acuzaţiilor, ACL a dat publicităţii mai multe fotografii cu materialele cu conţinut denigrator distribuite în spaţiul public.

ACL a solicitat public autorităților să identifice unde au fost tipărite manifestele electorale ilegale și ce sume au fost cheltuite pentru acestea.

În replică, PSD Dâmboviţa a dat publicităţii un comunicat de presă în care respinge acuzaţiile ACL, spunând că acestea sunt ”fără fundament și fără nicio dovadă”.

La rândul lor, reprezentanţii PSD Dâmboviţa spun că pe parcursul campaniei electorale ei au reclamat în mai multe rânduri ”acțiunile de distrugere îndreptate împotriva candidatului Alianței PSD – UNPR – PC”.

În judeţul Dâmboviţa au fost amenajate 432 secţii de votare, fiind așteptați la vot aproximativ 433.000 de alegători.

Cele mai citite

Linia STB 112, traseu modificat, în weekend

Cu ocazia organizării evenimentului cultural artistic din cadrul proiectului „Străzi Deschise - Bucureşti Promenadă Urbană 2024”, în perioada 28.06.2024 (de la ora 22:00) – 01.07.2024 (până la ora 06:00), circulația...

VIDEO. Boloș despre încasările din TVA, în acest an

România are prevăzut să colecteze la bugetul de stat peste 120 de miliarde de lei din TVA , a declarat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş,...

Metrorex anunță restricții de trafic în zona Piața Montreal – Piața Presei Libere, 3 luni

Traficul rutier în zona Piaţa Montreal - Piaţa Presei Libere va fi restricţionat, timp de trei luni, din 6 iulie, ca urmare a desfăşurării...
Ultima oră
Pe aceeași temă