Zgonea nu mai vrea avioane private și hoteluri de cinci stele pentru social-democrați

de Avram Eliza , 11 februarie 2016 - stire actualizata la ora 15:48, 11 februarie 2016
Zgonea nu mai vrea avioane private și hoteluri de cinci stele pentru social-democrați

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, că partidul trebuie să se reideologizeze, pentru că ''nu poţi să fii om de stânga şi să spui că ai zburat cu avionul privat şi că ai stat într-un hotel de cinci stele'', conform Agerpres

"Partidele de stânga au nişte elemente stabilite foarte clar, unul dintre ele fiind justiţia socială, au câteva politici publice pe care le susţin şi se uită cu foarte multă atenţie la anumite dezechilibre care se creează în societate, astfel încât nimeni să nu fie eliminat de la şansa pe care o are în viaţă. Reideologizarea înseamnă adaptarea acestor politici publice şi a procedurilor de selecţie a resurselor umane care pun în aplicare aceste politici, adică oamenii pe care îi vedem în Parlament, în Consiliul local, în Consiliul judeţean, pe care îi vedem în guverne, astfel încât să înţeleagă menirea pe care o are ca om de stânga şi atribuţiile pe care le are şi în comportamentul pe care îl are cât timp este membru al partidului şi doreşte o funcţie publică. Este o schimbare totală de atitudine şi de manifestare. Nu poţi să fii om de stânga şi să îţi pui poze pe Facebook şi să spui că ai zburat cu avionul privat şi că ai stat într-un hotel de cinci stele. Atunci poate că eşti un om de stânga, dar poate că nu înţeleg eu bine ce înseamnă om de stânga", a spus Zgonea, într-un interviu pentru DC News. 

El a adăugat că PSD trebuie să-şi redefinească toate aceste politici publice în cadrul familei de stânga europene şi să găsească instrumentele necesare pentru aplicarea lor. 
 

Comentarii

 • un roman mai prost

  13 februarie 2016 11:22

  melodia promotionala a campaniei electorale,www.youtube.comwatch?v=VtEcBIn8kRo to the left to the right se potriveste, USL, N-A MURIT, NICI NU S-A ODIHNIT. A GINDIT SI IARA AU REVENIT, REDEVENIT.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  13 februarie 2016 11:18

  Coada de topor, gulerul alb scrobit si apretat, Zgonea cel Bravul a dat in mintea copiilor, vorbeste cub teddy beari de plus.

  raspunde comentariului
 • Stoian Gheorghe

  12 februarie 2016 9:42

  Dl. lacatus-mecanic, parca ! Zgonea, incearca sa dreaga "caimacul" ! Pai, cu "pensiile nesimtite", cum ramane ? Cum "am stabilit" nu ? In rest, sa nu-si prea faca "griji" nu vor mai prea fi multi parlamentari psdunpralde "felix motanul" !

  raspunde comentariului
 • Baronul

  11 februarie 2016 18:54

  Cum ar fi sa doarma si Sgonea o luna in cort in noroi, in lagarele emigrantilor din Turcia!?!?!?

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design