Victor Ponta ar putea fi exclus din PSD. Dobre: Decizia CExN e indubitabilă. În momentul în care a făcut acest pas și-a asumat această chestiune

de Iulia Iancu , 16 iunie 2017 - stire actualizata la ora 20:03, 16 iunie 2017
Victor Ponta ar putea fi exclus din PSD. Dobre: Decizia CExN e indubitabilă. În momentul în care a făcut acest pas și-a asumat această chestiune

Cei care se vor alătura guvernului devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic, vor fi excluși din PSD, a declarat purtătorul de cuvânt al partidului, Adrian Dobre, care a invocat decizia Comitetului Executiv.

"Decizia Comitetului Executiv Național al PSD este indubitabilă, este clară, este cristal ca apa de izvor: cine participă sau cine va face parte din acest guvern, pe care noi, în momentul de față, prin retragerea sprijinului politic, îl declarăm ilegitim va fi exclus din PSD. Regulile sunt reguli pentru toată lumea, nu doar pentru unii și pentru alții nu. Victor Ponta, în momentul în care a luat această decizie și a făcut acest pas, fiind conștient perfect și bine informat despre decizia CExN, și-a asumat această chestiune", a precizat Adrian Dobre.

Purtătorul de cuvânt al PSD a afirmat că excluderea lui Victor Ponta din partid ar putea avea loc într-o reuniune ulterioară a CExN.

"Ne așteptăm că această discuție va fi ridicată în următoarele Comitete executive ale Partidului Social Democrat", a spus el.

Întrebat dacă în situația lui Ponta mai pot fi și alți membri PSD care acceptă să fie alături de Sorin Grindeanu, Adrian Dobre a declarat: "Orice membru al PSD care va participa în acest guvern, care este ilegitim, respectiv nu are sprijinul nostru politic în acest moment, va fi supus discuției privind excluderea din PSD".

Victor Ponta a fost numit în funcția de secretar general al Guvernului printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Comentarii

 • STOIAN STANCIU

  17 iunie 2017 16:03

  Nu-i luati in seama ei isi vad de interesele lor.Dumneavoastra puteti beneficia de castigiri serioasein functie de realizarii.Lucrati acasa pe calculator in limita timpului disponibil fara stres si fara sefi.Daca va intereseaza trimiteti solicitare la email stoian.stanciuyahoo.com

  raspunde comentariului
 • burcea ion

  16 iunie 2017 20:46

  Dragnea sa-i dea afara pe toti si pe urma sa se spanzure de mustata .

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design