Cine este Cătălin Rădulescu, deputatul cu mitralieră, care i-ar împușca pe protestatari. Are o condamnare penală și afaceri bănoase cu statul, dar și cu NATO

de Romulus Georgescu , 16 martie 2017 - stire actualizata la ora 18:47, 16 martie 2017
Cine este Cătălin Rădulescu, deputatul cu mitralieră, care i-ar împușca pe protestatari. Are o condamnare penală și afaceri bănoase cu statul, dar și cu NATO

Grobian și gălăgios, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost promovat în Parlament în ciuda unei condamnări penale și a pus mâna pe numeroase contracte bănoase.

Cătălin Rădulescu a devenit deja celebru după ce a declarat că a păstrat acasă o mitralieră AKM de la Revoluție și că este pregătit să o folosească din nou și a cerut ca tunurile cu apă să fie folosite împotriva manifestanților din Piața Victoriei. Retractările ulterioare, au avut darul de a adânci scandalul, după ce deputatul a afirmat că a vrut să ”facă mișto” de jurnaliștii care i-au luat interviul dar că  ar avea o armă de vânătoare, cumpărată în 1999.

După izbucnirea scandalului, liderul social-democrat Liviu Dragnea a susținut că  PSD  nu este de acord cu acest fel de comportament și că atitudinea lui Rădulescu va fi analizată de partid. ”Riscă foarte multe lucruri”, a fost răspunsul lui Dragnea, întrebat dacă Rădulescu va fi exclus din PSD. Nu pare să riște foarte mult, dacă este să menționăm declarațiile președintelui Comisiei juridice, Eugen Nicolicea (PSD). Acesta a menționat că, potrivit Regulementului, deputații nu pot fi sancționați pentru declarațiile politice. El a invocat faptul că nici deputații USR nu au putut fi sancționați când au scandat „Rușine”, la adresa lui Liviu Dragnea și Florin Iordache.

Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice iar poliţiştii din Argeş  au anunţat verificări cu privire la respectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Garantat de Pendiuc, preluat de Dragnea

De profesie medic, Rădulescu a intrat în politică imediat după 1990, numărându-se printre revoluţionarii oficiali ai Argeşului. A participat la întemeierea FSN, din partea căruia a fost ales deputat în 1990, la doar 27 de ani. După o perioadă în care s-a dedicat afacerilor s-a întors, în 2005, în PSD Argeş. În 2012 revine în Parlament pe listele PSD, sprijinit de primarul de atunci din Pitești, Tudor Pendiuc.

În 2014, procurorii DNA l-au trimis în judecată, acuzându-l de dare de mită și de administrarea unei firme, fapta incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar. Rădulescu ar fi obținut adjudecarea lucrării de asfaltare a unui centru comercial din Pitești și i-ar fi promis 10.000 de lei unui manager de proiect, pentru ca aceasta să nu ridice obiecții privind execuția lucrărilor de asfaltare.

Din acel moment, Rădulescu și-a folosit calitatea de deputat pentru a face presiuni pentru modificarea Codului Penal, în favoarea persoanelor cu probleme penale. Rădulescu l-a atacat dur pe Valeriu Zgonea (caracterizat drept „informatorul DNA”), președintele de atunci al Camerei Deputaților, care a blocat 23 de proiecte de modificare a Codului Penal.

În martie 2016,  Rădulescu a fost condamnat de ÎCCJ la un an și șase luni de închisoare cu suspendare. Cu toate acestea, el a primit un loc eligibil pe listele PSD, iar postura de candidat s-a suprapus peste condamnarea definitivă, pronunțată pe 5 decembrie 2016.

Afaceri cu Dragnea și cu NATO

Promovarea lui Rădulescu în PSD poate fi explicată și prin faptul că este un politician potent financiar, iar afacerile sale se intersectează inclusiv cu cele ale lui Liviu Dragnea. Una din firmele sale (Concordia Con Strade), specializată în construcții de drumuri și autostraăzi,  participă la licitații în asociere cu firma TEL DRUM, condusă de un apropiat al lui Liviu Dragnea. Informația apare pe site-ul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, unde cele două firme apar ca asociate fiind reprezentate de o singură persoană, pe baza unei împuterniciri semnate în 2012. 
Potrivit dezvăluirilor făcute de România Liberă, chiar în decembrie 2016, când câștiga un nou mandat de deputat, și era condamnat penal, a câștigat prin propria firmă, contracte pentru lucrări la Baza Aeriană 86, cea care adăpostește nou-achiziționatele avioane de luptă F-16.

​Miting anti-Iohannis

Cătălin Rădulescu s-a numărat, recent, printre participanții la un miting organizat de PSD Argeș, împotriva președintelui Klaus Iohannis. Să ne lase în Parlament să ne facem treabă! Să nu ne mai bage la puşcărie unul câte unul!“ a urlat în microfon Rădulescu, în fața celor 4.000 de participanți.

Războiul cu radarele
Cătălin Rădulescu a anunțat inițierea unui proiect de lege pentru desființarea radarelor pe motiv că românii ”s-au săturat de acești pândari, care în loc să aibă rol de prevenție, stau ascunși ca niște șobolani să dea amenzi”. Surse din cadrul parchetelor au declarat că parlamentarul figurează cu aproximativ 40 de sancțiuni primite după ce a încălcat reguli de circulație în timp ce se afla la volan.

Mason și revoluționar
* Vicepreşedinte Fundaţia răniţilor şi luptătorilor cu merite deosebite în revoluţia română din dec. 89’ - filiala Argeş;
*În 2016, a fost decorat pentru merite în timpul Revoluției
* Cavaler al Ordinului Sfântului Ioan din Ierusalim al cavalerilor de Malta

Citate din Cătălin  Rădulescu – jeguri, extratereștrii și amenințări cu arma

Discuție cu o jurnalistă din Argeș, care-l întrebase de dosar:
Rădulescu: „Tu dacă mai continui mult cu asta, ori ţi-o iei, ori te dau în judecată! Eşti o proastă!"
Jurnalista”Aşa o fi! Oi fi proastă, dar nu condamnată!”.
Rădulescu „Te-a făcut mă-ta proastă! Eşti o incultă”

”Jegurile şi Securiştii se uită la Greşelile Gramaticale care apar uneori din cauza neatenţiei şi stării în care eşti. Nu dau doi bani pe aceste jeguri, sunteţi zero pentru mine, jurnalişti de doi bani, nu vă datorez nimic, voi îmi datoraţi mie pentru că puteţi scrie şi vorbi liber pentru că mi-am riscat eu viaţa la Revoluţie pentru voi jegurilor” – mesaj pe Facebook

„Activitatea unui parlamentar considerat în primele locuri, că discută despre extratereştri e treaba mea, e viaţa mea privată, care sunt intelectual ca medic, nu ca alţii care sunt muncitori necalificaţi prin Parlamentul ăsta”

”Pentru ce se mai duc oamenii în Piața Victoriei acum și de ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile cu apă dacă nu mai au motiv? Să stea ca proștii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii?”

„Eu arma cu care am tras în timpul Revoluției am păstrat-o. Niciodată nu am vrut să o dau. O țin acasă ca și armă de panoplie, AKM-ul acela cu care am tras. Am certificat de colecționar. Nu se folosește. O țin pentru când, dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să transforme cineva statul pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma și să trag. Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.”

”5.000 de lei, atât ne dă (indemnizație de parlamentar n.r). Cred că ne-ar trebui salarii mult mai decente ca să putem să arătăm într-un fel în Parlament că dacă vrem să venim în blugi şi mizerabili, lumea ne va trata ca atare”.

Comentarii

 • Negru Vasilica

  28 martie 2017 22:02

  Vrei mai mult timp liber?Vrei o cariera de vis?Cauti o sursa noua debani?Noi vrem ca tu să câștigi bani!Sigur vei fi satisfăcut!Suntem dejaun fenomen!Poti si tu sa fii un om de succes!Sistemul nostru de lucrueste testat!Nu vei mai găsi nimic asemănător!Poti si tu sa castigibani!Încă mai eziți?Îndeplinește-ți visul!Ai un potential nelimitat!Tevei convinge foarte ușor!Cu noi, visul tău devine realitate!Cere acumdetalii la adresa de emailvasilica.negruyahoo.com

  raspunde comentariului
 • Mircea

  18 martie 2017 1:26

  Halal intelectual. Faptul ca ai o diploma de medic nu inseamna neaparat ca esti un intelectual. Cu limbajul tau de borfas, cu gestica si mimica de interlop si mai ales cu moralitatea ta indoielnica, nu poti, si nu ai cum sa fii un intelectual.

  raspunde comentariului
 • ....arma cu care a tras la revolutie...

  17 martie 2017 14:53

  Un martor perfect care ar putea deveni si acuzat ! Impotriva cui a tras la revolutie ? Anhetatorii dosarelor revolutiei ar putea lua act in legatura cu individul !

  raspunde comentariului
 • Simona

  17 martie 2017 7:45

  Ce vă miră? Tipul exact al politicianului de azi. Nu spun numai de PSD, că peste tot, în absolut toate partidele sunt astfel de *******. Ei intorc banii cu lopata, noi muncim 12 ore pe zi pentru a supraviețui cu un salariu de mizerie. Ei se consideră zei și ne tratează ca pe niște gunoaie, noi stăm si înghițim, fără ca măcar să ne sinchisim să ieșim la vot o dată la 4 ani. Mai miră pe cineva specimenele de genul ăsta? Nu. Așa a fost, este și va fi în continuare mulți, mulți ani de acum înainte.

  raspunde comentariului
 • valy lon

  16 martie 2017 17:26

  Asta e starea de normalitate în PSD-HOȚIA i CONDAMNĂRILE,sunt meritele care îți asigură promovarea.De asta e tovarăul aa de revoltat i luptă să-i apere furtiagurile. Păcat,face tagma medicilor de râs.Arma pe care o deține,i -ar face bine lui

  raspunde comentariului
 • Ella

  16 martie 2017 15:30

  Frate 5000 lei adica roni adica 50 milioane lei vechi indemnizatia de parlamentar si tot nu-ti ajunge ?Dar un pensionar care dupa 30 ani de munca are o pensie de nimic cum e ? Adica noua trwbuie sa ne ajunga 8 milioane lei vechi si tie nu-ti ajunge sa-ti cumperi costum si cravata din 50 milioane lei vechi Nu ti-e rusine sa mai si vorbesti ? Mie mi'ar fi jena si sa deschid gura. Mai spune ca e si medic ! Ce fel de medicina a practicat acest individ ? Si unde ? Poate la Gheboaia ! Doamne ce soi de indivizi ne conduc destinele tarii !?

  raspunde comentariului
 • De sarbatori

  16 martie 2017 13:14

  Nea Cataline, daca vrei salarii crescute ia vuvuzeaua si sorcoveste-l pe Grindeanu cum face politia.

  raspunde comentariului
 • vasile

  16 martie 2017 13:05

  Locul lui e dupa gratii, in costum vargat.

  raspunde comentariului
 • victoraggio

  16 martie 2017 12:24

  UN ANAGRAMAT !!!!!!!

  raspunde comentariului
 • Lars

  16 martie 2017 11:00

  Se inscrie perfect in actiunea de descurajare agresiva practicata de Guvern dupa demonstratii identificarea rapida nu se intreaba nimeni cum au facut-o?? a detinatorilor de drone, actiune impotriva celui care a gazduit laserele, barul de la Vama Veche praduit, indimidarea celor care au venit cu copii la miting, amenintari contra multinationalelor de la reprezentatul Citroen in Romania, onor dl Tariceanu, amenintari de la Olguta, etc etc. Cine o fi consilierul care a venit cu ideile astea staliniste???

  raspunde comentariului
 • iansr

  16 martie 2017 10:48

  Acest ****** borfas ar impusca Romanii dar nu stie ca si el ar fi impuscat de Romani,se vede o ura bolnava la adresa Romailor care il hranesc fara sa faca nimic .Paduchii astia sunt din ce in ce mai obraznici dar le va veni randul in curand,mai ales ca Europa da semne tot mai clare ca nu mai suporta acesti paduchi .Trebuie sa fie judecat pentru amenintari la adresa Romanilor.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii eroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii eroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii eroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii eroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii eroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii eroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii eroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii eroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii eroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:09

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
  • Asa nu se mai poate !

   16 martie 2017 12:05

   SA fie arestat de urgenta domnul Rădulescu, dus în Piața Victoriei și judecat în public, împreună cu dansu trebuie arestati și instigatori la mitingurile neautorizate, Sa se înceapă canalul București -Dunare, unde derbedei care țopăie în Piața pot fi puși la bătucit pamantul

   raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:08

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
  • Bedros

   16 martie 2017 12:09

   Vorbești prostii , . Garzile patriotice aveau, fie PPS rusesc, fie AKM 47, și AG 7, branduri de calibru 75

   raspunde comentariului
 • andreesanu

  16 martie 2017 10:08

  In 89 cand s-au dat arme civililor din depozitele de la garzi patriotice s-au dat niste ZEBEURI ruginite de pe la 1916 !! si cca 5 cartuse ,asta a fost la noi in platforma industriala . De unde a avut acest PACIENT DE BALACEANCA un AKM ?? .De ce nu l-a predat in ianuarie cand s-a dat ordinul de predare al armamentului ??.Procuratura numai pe baza celor declarate de Catalin Radulescu poate sa-l trimita in tribunal !!ATENTIE la modul de incadrare a delictului !!,-tulburarea ordinii publice !!!!!!!!!!!!!!-NU VA UMFLA RASUL ??,pentru asa ceva derbedeul va primi o amenda , or ceva cu suspendare !!. Acest iresponsabil ,acest ignorant ,acest puscariabil este deputat !!!,se vor incerca MISTOFILIREA PROBELOR pentru a-l scoate din ******* in care s-a bagat singur . Procuratura militara de ce nu ia act de declaratia individului care recunoaste ca a tras cu acea arma de asalt in decembrie 89 ??. Nu-mi fac idei ca va fi condamnat derbedeul asta. Cat priveste rolul determinant pentru care beneficiaza de indemnizate de stat aia este alta facatura , au iesit asa zisii ieroi de GURA-CASCA ca si ciupercile dupa ploaie !!,unde nu s-a tras un glont ??.Cand incadrarea lui Radulescu este de TERORIST si nerespectarea regimului armelor in forma continuata 27 de ani !!!!!!!!!!,atunci mai cred in justitia romana .

  raspunde comentariului
 • escobar

  16 martie 2017 10:04

  acest "doctor" Radulescu vrea sa "puna tunurile pe manifestanti"....allt "doctor pesedist" Tudor Ciuhodaru vrea pentru aceiasi manifestanti "puscarie TREI ani"..mai poate fi adaugat si medicul Ciuvica "permanent" HAZNA TV-antena3",fost chiar sef de cabinet al presedintelui Constantinescu.....si "lumea" se mira de ce MII de TINERI MEDICI parasesc TARA....pai asemenea "specimene" au ramas si au CONFISCAT impreuna cu "tovarasii de partid" si de "infractiuni" TOATA CONDUCEREA SPITALELOR...."EI" blocheaza orice posibilitate de promovare-afirmare a tinerilor medici si in special a celor mai DOTATI INTELECTUAL !!!!....la PRO TV-Romania te Iubesc- a fost prezentata cardioloaga care lucreaza in Monaco....a facut o "cerere la M.S" pentru a se reintoarce in Romania si dupa CINCI ANI a aflat ca nici macar NU A FOST INREGISTRATA cererea-oricum isi face clinica PROPRIE in Corbeanca pentru a putea PROFESA IN ROMANIA....."astia" sunt "BANDITII AUTOINTITULATI PATRIOTI",astia care cu JAPCA isi "EXPULZEAZA" copii-tinerii cei mai capabili din Romania...

  raspunde comentariului
  • Bogdan

   16 martie 2017 12:17

   Probabil n-ai stiut ca aceste destoinice si pricepute jigodii politice ce conduc scumpa noastra tara sunt copiii nepotii rudele de incredere membri credinciosi ai PCR care, dupa revolutie, au fost propulsati la carma patriei, avand toate informatiile necesare pt. a pune mana pe economia tarii, pt. a intra in politica si afaceri. Distinsa ******* sifilitica, posesor autorizat de AKM,care are, cica, si un titlu de Dr. face parte din una din categoriile mai sus mentionate.

   raspunde comentariului
  • Bogdan

   16 martie 2017 12:17

   Probabil n-ai stiut ca aceste destoinice si pricepute jigodii politice ce conduc scumpa noastra tara sunt copiii nepotii rudele de incredere membri credinciosi ai PCR care, dupa revolutie, au fost propulsati la carma patriei, avand toate informatiile necesare pt. a pune mana pe economia tarii, pt. a intra in politica si afaceri. Distinsa ******* sifilitica, posesor autorizat de AKM,care are, cica, si un titlu de Dr. face parte din una din categoriile mai sus mentionate.

   raspunde comentariului
 • antihas

  16 martie 2017 8:57

  tipic- pe se de ... când vom scăpa, oare, de această CIUMĂ ROȘIE orice nume ar avea?

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  16 martie 2017 8:42

  Acum, ce sa-i cautam bubele din cap acestui deputat,. ,., Pentru chestia cu Kalashnicovul trebuie sanctionat, pentru ce a zis despre MITINGARAI CONTRA GUVERNULUI și a CCR-ului, trebuie premiat, bravo lui !

  raspunde comentariului
  • filfizon

   16 martie 2017 9:16

   Ai dreptate, mitingarii aia sunt niste anarhisti fara pic de civism...nici macar nu se compara cu cei care au manifestat responsabil in fata palatului Cotroceni si au stiut clar pentru ce sau cu cei care au avut autorizatie la Targoviste.

   raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design