Surse: Senatorul Mario Ovidiu Oprea, desemnat candidatul organizaței PNL pentru funcția de primar al Craiovei

de Roxana Petre , 16 martie 2017 - stire actualizata la ora 23:28, 16 martie 2017
Surse: Senatorul Mario Ovidiu Oprea, desemnat candidatul organizaței PNL pentru funcția de primar al Craiovei

Biroul politic județean al PNL Dolj l-a nominalizat pe senatorul Mario Ovidiu Oprea drept candidatul partidului pentru funcția de primar al Craiovei, precum și președinte interimar al PNL Craiova, funcție care era deținută de deputatul Ionuț Stroe, potrivit unor surse citate de Agerpres.

Potrivit unor surse liberale, Mario Ovidiu Oprea a fost desemnat să candideze la Primăria Craiova prin vot secret. Astfel, el a obținut cel mai mare număr de voturi -46. În competiția pentru această candidatură în care au mai fost înscriși deputatul Ionuț Stroe, care a obșinut două voturi, Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj - două voturi, consilierul local Marian Vasile - patru voturi și Eugen Călinoiu - două voturi.

Candidatul PNL la Primăria Craiova a fost desemnat, potrivit statutului partidului, să conducă și organizația PNL Craiova.

Funcția de primar al Craiovei a rămas vacantă după demisia Liei Olguța Vasilescu din funcție, care era incompatibilă cu mandatul de deputat obținut în urma alegerilor din 11 decembrie. Viceprimarul Craiovei Mihai Genoiu (PMP) îndeplinește în prezent atribuțiile de primar al municipiului, în urma unei decizii a Consiliul Local al Municipiului Craiova, până la organizarea de noi alegeri a căror dată nu a fost stabilită.

Comentarii

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design